Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ....

KOGO CHCIELIBYSCIE POZNAC Z KAFETERII????

Polecane posty

Gość Kiedys tu byl
dla mnie to Ty nawet w pałacu możesz mieszkac, głupio mi sie z pewnościa nie robi i nie zrobi :O ale pośmiac sie z Ciebie jest bardzo fajnie ... odmóżdżyc sie :P

"33 [zgłoś do usunięcia] Kultura mam na drugie Max, staruszku, jesteś zbok i tyle Buhaha http://tnij.org/jutubek Nie podoba się to nie czytaj." Ale brednie:P. " [zgłoś do usunięcia] kinky reggae Max Zander vel Klaun Wara od mojej siostry stary spasiony zboku bo psy na ciebie naśle albo odwiedzimy Cie z kolesiami, pilnuj sie !!! Bo może być nieciekawie A co do tematu, to tak: -Mała B. co pewnie z zrządzeniem losu nastąpi za niedługi czas -bloow -Chrupek chciałbym poznac jak smakuje -Zonafaraona -Misss -ten ostatni niedziel, pójdziemy razem na d**y Chyba wszystkich wymieniłem " Nie wiem o jaką siostre chodzi:P.I przestań bredzić bo ja mogę nasłać czołg:D. " Oblubienica Max Zander vel Klaun - ja jestem ze Szczecina. A cod o poznania - kiedyś pisała tu czarne glany - tylko ją bym chciała poznać. No i może klona" Ona jeszcze pisała w dziale o 30 latkach:classic_cool:.

ale z drugiej strony nie mam kasy, wiec pewnie i tak by meza dla mnie nie rzucila ;)

patrze na two podpis i tak mysle, ze ty to swoje bogactwo masz tylko w sobie?

jenni a moze ty jeste troche jak to jola co ma konika swojego :) ps. a noxelii nikt nie chce poznac?