Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ....

KOGO CHCIELIBYSCIE POZNAC Z KAFETERII????

Polecane posty

Gość spionca krulefna
"Wszystko co dobre jest albo tłuczące albo nienormalne"

Brzydulka 🖐️ Tez o tobie pomyślałam, ale myślę, że między nami jest zbyt duża różnica wiekowa i nie miałybyśmy o czym gadać :D W necie nikt nie ma wieku, wszyscy są na równi, a w realu? :P Ktoś mówił coś o Szczecinie? W połowie lipca jadę tam na dwa tygodnie :classic_cool:

z kazdym dniem-no wiiesz ja sie dogaduje w roznym przedziale wiekowym oni po prostu sluchaja:D mysle,ze zle by nie bylo:)

ja szybko zawieram nowe znajomosci;) mnie nic nie krepuje,nie dziwi taka juz jestem-otwarta i bezposrednia:)

" Brzydula30 maxiu przyznaj sie chcialbys mnie zaciagnac do eksperymentu na razie trenuje ok 40 km cisne dziennie ale czytalam,ze Ty mniej" Jak chcesz sie ze mną prędzej spotkać to jak się pofatygujesz do Nowogardu to może nawet w czerwcu sie zgodzę spotkać:classic_cool:.Mam nawet filmy z Nowogardu i okolic : http://www.youtube.com/watch?v=--rl385cTyQ :classic_cool:. Chociaż później może nie pasować bo będę miał głodówkę:O.A czy 40 km dziennie średnio wyciągniesz:classic_cool:?No i pytałem się kto teraz tam mieszka a nie czy zna:P.A w Gryfinie też byłem parę razy i tam krążyłem po centrum i poza tym tranzytem:classic_cool:.No i za bardzo sie nie otwieraj-bo możesz przesadzić jak samuraje co popełniali harakiri:D.Ja dosyć dobrze znam Warszawę a jestem daleko od niej:P. "spionca krulefna pamiętajmy o amancie http://www.youtube.com/watch?v=ttNuAkddeJA" Jestem:classic_cool:.A miałem jeszcze nową wersję filmu wstawić ale gdzieś mi sie zapodziała a nie mogę na razie zrobić nowej:O. Z Każdym Dniem... ja pisałem o Szczecinie:classic_cool:.Ale mogę być niedysponowany:O.

"6.2011] 00:40 [zgłoś do usunięcia] Brzydula30 sorki myslalam,ze jestez z Gryfina glodowka? podaj adres to ci cos do zarelka podesle" Ja nie mogę jeść wtedy bo już nie będzie głodówki:P.A po tygodniu głodówki z pewnościa nie bedę w dobrym stanie:O.No i nie pisałem że 40 km dziennie średnio to mało tylko miałem wątpliwości:P.No chyba zę mało w porównaniu do zawodowców-każdy liczacy się zawodnik jeździ bardzo daleko a jak już nie wyciąga średniej dziennej 100 km to przynajmniej ma bardzo konkretną prędkość:classic_cool:.Od biedy bym mógł do Płotów sie pofatygować ale to już bym był mocno zziajany i raczej co najwyżej na 1 dzień głodówki bym sie zdecydował tyle jechać:O.Ona pisała że z Kołobrzegu:P.

ona to ja:P nie jestem kazdym liczacym sie zawodnikiem:D pedaluje od miesiaca wiie myske,ze niezle:classic_cool: kulturko tzn? okolice tez znam kiedys mieszkalam tez w oklicach

" Brzydula30 ona to ja nie jestem kazdym liczacym sie zawodnikiem pedaluje od miesiaca wiie myske,ze niezle kulturko tzn? okolice tez znam kiedys mieszkalam tez w oklicach" To ile najdalej przejechałaś przez dzień:classic_cool:.Jak poniżej 100 km to słabo:P.No chyba że to był specjalny rower treningowy co waży tyle co wielki motocykl:D.A przy okazji zaaplikuję wam bajeczkę: http://www.youtube.com/watch?v=SLJa9Wgv8uk :D.

Z większych dziur koło Szczecina jest jeszcze Stargard i Police oraz Pyrzyce:classic_cool:.Trochę dalej Pasewalk ale to już tereny wielkiego wroga Polski:P.W Pasewalku też kiedyś byłem:classic_cool:.

"Brzydula30 Goleniow:? mieszkalam w dolicach ale to mala miejscowosc" To mieszkałaś w Szczecinie czy Dolicach czy po kolei-najperw w Dolicach,później w Morzycy,później w Stargardzie ,Kobylance(aktualnej polskiej bazie terrorystów z netto) itd.:P?

" Kultura mam na drugie Jak się przeprowadzę to też powiem gdzie mieszkałam (Ma rodzinna miejscowość) A Dolice kojarze Bo Max to stary zboczeniec i się boję " A niby to gdzie napisałem że jestem zboczeńcem:P?I co to ma do Dolic:P?Ja byłem w tym roku w Dolicach:classic_cool:.