Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska ....

KOGO CHCIELIBYSCIE POZNAC Z KAFETERII????

Polecane posty

Gość gieniaaaa
brzudula zapomniałam dopisac, ze ta ostatnia linijka osób to takie fajne ludki - Ty do idiotów sie nie zaliczasz :P:P

mi sie obrywa bo pisze caly czas pod tym samym nickiem :P gdybym byla pomarancza to byscie sie nawet nie zorientowali :P

Gość ciekawska ....
no brzydula chyba prowadzisz w rankingu ;)

Gość ale sciemniasz lady love
:O a dziewczyna portugalczyka to pewnie twoj podszyw, co? :O dopiero jak ci napisali wprost to wrocilas do starego nicku bo przeciez nie kazdy cie od razu skojarzyl

gieniaa uff dziekuje;) lady no nic przeszlosc sie ciagnie:oja tez sie zrazilam wczesniej do Ciebie:O chociaz teraz po powrocie duzy plus za dojrzalosc:)

Gość ciekawska ....
no kinnky jest śmieszny ciekawa czasmi jestem tych wszystkim kafeteryjnych prawiczków ;);) prawiczek bez wiary wydaje sie byc bardzo inteligentny niedziel jest rozbrajający :D

ciekwska bardzo mi milo:)moze kiedys bedziemy mialy okazje sie poznac:) wszyscy wiedza gzdie mnie szukac raz jeden koles z kase zostawil mi na wydmach kartke urodzinowa i dopiero po tygodniu mi to napisal wyruszylam na poszukiwania nawet nie wiecie jak sie cieszylam:D :D :D mam ja do dzis:)

kochana przeciez pisalam pod nickiem dziewczyna port ze jestem tez lady love, moglas czytac uwaznie moje posty, a do starego nicku wrocilam za namowa nie ktorych stalych kafeteriuszy ;) brzydulo dziekuje :) kazdy czasem robi glupie rzeczy, tymbardziej jesli ma sie te 16-18 lat ;)

Gość Maryjetta.
ladaco, glen b, offerma, bmblondyn, gwarkowa frela, owieczka

z prawikiem bez wiary kiedys pisalam i zdradzilam mu swoja tajemnice;) doradzil na kafe nie zrozdmuchal spoko koles-nawet sie nie spodziewalam:)

Gość ciekawska ....
no prawik bez wiary jest w porzo OWCAAAAAAAAAA, zapomniałam o niej ;):)

Gość offerme, perwersje
wielbiciela, ladaco, dzenny of kors :D

i strasznie jestem ciekawa jak wyglada kabel usb-niekoniecznie chce go poznac ale wyobrazam sobie jego wyglad zewnetrzny zapametalam go jako takiego dobrego czlowieka:) dobry ludzik:D

Gość nikogo , przeciez tu same
debile siedzią i nołlajfy :O🖐️

Gość kalakjkbihsdvsb
Jeżeli szukasz darmowej i skutecznej reklamy dla swojej firmy i usługi Koniecznie zajrzyj tutaj http://wartobyc.pl/

Enfant Terrible przepraszam ale Ciebie nie kojarze:0 a pomaranczki sa naprawde ciekawe:)szkoda,ze anonimowe chociaz tu niby kazdy anonimowy;)

Może kiedyś brzydulę30 nawiedzę:classic_cool:.O ile będę w stanie przejechać prawie 300 km przez 1 dzień rowerkiem:O.No i widze ze są zainteresowani mną:classic_cool:.A ja bym chciał wszystkich poznać:classic_cool:.Oczywiście na takich zasadach jak poznają agencje wywiadu:D.A kto z was mieszka w Szczecinie albo w pobliżu:classic_cool:?

Ja bym chciała poznać Kulturkę, śliwkę w kompocie, Kabla, Draż, Carrie, Kanta, Kciukiem... pewnie sporo tego jest, ale mam pusto we łbie :D Za to nie chciałabym, żeby ktoś mnie poznał :D

maxiu przyznaj sie chcialbys mnie zaciagnac do eksperymentu:P na razie trenuje ok 40 km cisne dziennie;) ale czytalam,ze Ty mniej:(

Gość sielekkozdziwłem
ja bym chciał poznać dżenifera-konia

z kazdym dnie🖐️ o Tobie tez myslalam-bo mam blisko;) maxiu Szczecin to znam jak wlasna kieszen-wychowywalam sie tam;) a w Gryfinie mialam narzeczonego cygana:D

Piwo z sokiem malinowym ja myślę że w jakiś sposób pisząc ze sobą już się znamy hahha tylko pytanie na ile jesteśmy tutaj sobą a na ile się kreujemy na takich jacy byśmy chcieli byc :)?