Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatulaK

Mąż bije dzieci.

Polecane posty

Gość MatulaK

Mój mąż bije strasznie nasze dzieci, już nie wiem co robić. PRóbowałam mu tłumaczyć, ale to się nie zmienia :S

Gość tara ra ra
strasznie??????? tz co im robi? weź z nim rozwód

Gość MatulaK
Ostatnio wzial mojej corki skakanke serio i zaczal nawalac ja po tylku nia, nie wiem co robic juz :(

Gość MatulaK
ciebie ty skur&wielu bilabym skakanka, a nie moje dzieci czlowieku lecz sie ja tu z powaznym problemem a ty sie nabijasz

Gość tara ra ra
powiedz mu że nie życzysz sobie żeby bił dzieci że to jest wielka krzywda dla nich, można się zgodzić z klapsem ale nie napierdalanie skakanką!!

Gość tara ra ra
a ile lat mają wasze dzieci?

niech kolezanka zadzwoni do niego na stacjonarny, ze niby z opieki i powie ze sasiedzi zlozyli donos, kiedy moze sie z nim umowic w domu rozmowa w kwesti dzieci, pomoze na bank jak nie masz kolezanki daj maila podasz num ja to zrobie!!!! zadzwonie do Was!!

Trzeba go zastraszyc, mozesz najpierw powiedziec, ze mialas telefon z opieki spolecznej, ze sasiedzi zlozyli donos, jak nie pomoze, zrob tak jak wyzej pisałam.

Gość szyyyyyybkoo
przecież bicie dzieci jest karalne! powiedz,że zgłosisz na policję i faktycznie zgłoś jeśli będzie nadal bił jestem bitym dzieckiem i wiem jak przeżywają to dzieci,swoich dzieci nie biłam,a swojej matce nigdy nie wybaczę za to co mi robiła Ty masz jeszcze szansę to zmienić,działaj-dobro dzieci powinno być dla Ciebie ważniejsze niż dobro męża-dręczyciela

Gość MatulaK
corka ma 7 lat a syn 13 nie wiem czy to dobry pomysl z tym telefonem, juz tyle razy meza straszylam, ze gdzies to zglosze i w ogole a on sie wcale tego nie boi, wiec boje sie ze jak zadzwoni ktos jako pomoc spoleczna to on i tak nic z tego nie zrobi, bo do spotkania i tak nei dojdzie

Gość szyyyyyybkoo
i nie wiesz czy Twój mąż był bity?? zapytaj i porozmawiaj z nim na ten temat -jeśli był to czy mu z tym było dobrze,a jeśli nie był bity-to dlaczego robi to waszym dzieciom?

Gość tara ra ra
a przepraszam,Ciebie też bije?

Gość no nie wiem..........
no to jak to nie poskutkuje to wtedy zloz prawdziwy donos!! nie mozna pozwolic na katowanie dzieci!

Gość szyyyyyybkoo
bo jeśli mówisz i nic nie robisz,to sie nie dziw,ze nie przynosi to skutku, a Ty jakbyś reagowała? zastanów się nad priorytetami w rodzinie.... i działaj

Gość MatulaK
nie wiem czy byl bity, nie mam kontaktu z jego matka, a nawet jak mialam to nic nie chciala rozmawiac. na mnie reki nie podnosi, nie wiem dlaczego akurat na dzieci :( ale tak mi ich szkoda, bo przychodza do mnie w moje ramiona :/ a ja musze pocieszac i tlumaczyc ich ojca, glupio mi przed wlasnymi dziecmi.......

Gość MatulaK
a moim priorytetem jest szczescie moich dzieci... ale z drugiej strony jak zglosze to na policje, to bedzie sie toczyli miesiacami... a pewnie skutku zadnego nie da... moj maz jest 'bykiem' on sie policji nie boi :S

Gość no nie wiem..........
porozmawiaj z mezem ze jesli takie praktyki nie ustapia to nie bedziesz miala wyjscia i zglosisz sprawe do osrodka pomocy rodzinie, bo nie mozesz dawac na to przyzwolenia,

Gość tara ra ra
matulaK pracujesz? Jesteś samowystarczalna? Może powinnaś się wyprowadzić od niego.......

Gość szyyyyyybkoo
dziewczyno,męża się spytaj,a nie jego matki i z nim porozmawiaj! jesteś dorosła,powinnaś umieć bronić dzieci,na kogo one mają liczyć jeśli nie na Ciebie?

Gość MatulaK
pracuje, ale nie dalabym rady utrzymac dwojga dzieci i mieszkania ewentualnie a nikt raczej mi nie pomoze. chyba macie racje, porozmawiam z nim... ale watpie zeby cos to dalo

Gość MatulaK
szyyyybko, pytalam go jeszcze kiedy nie bylismy malzenstwem, ale zawsze strasznie unikal odpowiedzi

Gość szyyyyyybkoo
nie on się nie boi policji,tylko Ty trzęsiesz gaciami,żeby smrodu mężowi nie narobić a to,że dzieciom krzywi psychikę to dla Ciebie mniejszy problem :( pewnie,że czuje się bezkarny,skoro mu na to pozwalasz :( nie trzeba mieć jaj,żeby bić dzieci :(

Gość Jesteś wspolwinna
W razie czego. Bo się biernie przygladasz zamiast działać ! Jakby mi Ktoś Moje Dziecko Uderzył To bym chyba zabiła!!!

Gość MatulaK
Bronie moje dzieci, naprawde. duzo razy juz stanelam w ich obronie, dzieki temu wtedy nie dostaly lanska. on chce bic je za wszystko, raz syn niechcacy zrzucil ze stolu szklanke z sokiem i wylal na podloge. a maz juz zaczal leciec do niego z reka w gorze, ale wtedy odciagnelam go na sile od syna, ale ja jestem krucha, ja nie mam tyle sily zeby z mezem sie silowa...

Gość MatulaK
olaf nie jestes smieszny

Gość do mąż bije dzieci
LITOŚCI co za durni ludzie żyją na tym świecie

Gość do mąż bije dzieci
To prowo czy jesteś idiotką

Gość MatulaK
to nie jest zadna prowokacja... to czysta prawda.