Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudonimu !

Patrzecie jaki piekny seks ...

Polecane posty

Gość delta-4
e tam ,dla mnie lód to też dowód miłości :P "A w ogóle, faceci mieliście kiedyś partnerkę która fatalllllnie wręcz obciągała? "-- no właśnie, te jestem ciekawa

Gość retionelka
czy faktycznie jest tak że penisa nie można dotknąc zębem bo to taki straszny ból ? Czy to może mit ?

Gość Nie wiem jak Wy,
Major Oklahoma- jedna sprawa to to że nie jestem facetem, ale druga całkiem inna to czy mogę się wczuć w jego rolę- a mogę. Przynajmniej w tym przypadku. Przecież to że jesteście facetami nie znaczy przecież że rozumujecie tak całkowicie na odwrót, wbrew pozorom :P

Gość delta-4
no chyba żaden facet nie lubi jak mu się penisa zębami orze

Gość retionelka
a mi nie chodzi o oranie zębami penisa ale o to jak sie niechcący przejedzie zębem po penisie

Gość Bo do lodów trzeba miec dryg
Moja nie miała - nic a nic. Trzy razy podchodziła do tematu i za każdym razem coraz gorzej. Ale moje minetki uwielbiała. Sama do mnie przychodziła i pokazywała jak dużo ma miodziku do wypicia ...

Gość retionelka
a co znaczy zrobić źle loda wytłumaczy mi to ktoś w końcu ??

Gość Major Oklahoma
to tak na pewno masz roywinieta empatie, jak kazda kobita przejedz sobie nozem po kobiecosci, to sie dowiesz

Gość Major Oklahoma
Moja nie miała - nic a nic. Trzy razy podchodziła do tematu i za każdym razem coraz gorzej. Ale moje minetki uwielbiała. Sama do mnie przychodziła i pokazywała jak dużo ma miodziku do wypicia ... albo chciec nie miala...

Gość Fajny temat
i ciekawi interlokutorzy, ale muszę spadać. Dobranoc wszystkim. To powiedziałem ja, Jarząbek :-0

Gość Major Oklahoma
zle znaczy bez zaangazowania

Gość A jakie to ma znaczenie?
Chciała, nie chciała - lodów nie kręciła. Ale nadrabiała w innych aspektach.

Gość retionelka
no i się kurwa nie dowiem :/

Gość retionelka
ale mi chodzi o fizyczny aspekt :P czego nie robić ? :P

Gość Nie wiem jak Wy,
Zresztą to już po facecie widać czy jest dobrze czy źle, w końcu nie wszyscy muszą lubić tak samo więc wydaje mi się że nie ma na to reguły.

Gość Major Oklahoma
Przecież to że jesteście facetami nie znaczy przecież że rozumujecie tak całkowicie na odwrót, wbrew pozorom otoz to, wyobraz sobie, ze zrobilas facetowi dobrze ustami, ale on sie nie odwzajemnil...nie czulabys sie wzgardzona, potraktowana instrumentalnie ?

Gość Major Oklahoma
no i się k**wa nie dowiem :/ a co chcesz wiedziec?

Gość retionelka
jak zrobisz dobrze loda i czego nie robić jak się go robi ! :P

Gość Major Oklahoma
juz na to odpowiedzialem wczesniej

Gość Nie wiem jak Wy,
Major Oklahoma- moja odpowiedź na Twoje pytanie: nie. :D Przynajmniej w moim związku jest tak że jeśli jedno zainicjuje oral, to drugie niekoniecznie jest zobowiązane się odwzajemnić, nie ma takiej reguły po prostu. Czasem ni stąd ni zowąd mam ochotę zrobić dobrze mojemu facetowi, i nie oczekuję niczego w zamian, po prostu ja mam ochotę to zrobić i tyle (też nie zawsze mam ochotę by mi się odwzajemniał). Dla mnie oral nie jest pożądany przy każdym odbywanym stosunku, zresztą w trakcie zawsze jakoś bez gadania się dogadujemy, każde wie czego chce ta druga osoba i jest dobrze.

Gość retionelka
o kurde widzę że trzeba łopatologicznie, co faceci lubią, trzymac za jajka, ruszać rękę, nie ruszać, ssać zasycać, chuchać, jak ?

Gość tadeusz wajhe przełóż
ale fajna dupcia w filmiku wow rozmarzyłem się fuck

Gość faceeepalm
właśnie, czy trzeba ssać ? w sensie ciągnąc jak odkurzacz czy po prostu lizać i jeździć ustami w górę i w dół?

Gość Major Oklahoma
a czemu od razu podajesz przyklad swojego stalego zwiazku, myslalem, ze mowimy o pierwszym seksie

Gość Nie wiem jak Wy,
retionelka- kieruj się najpierw instynktem, później reakcjami partnera na Twoje ruchy, będziesz wiedziała jak mu się bardziej podoba a jak mniej.

Gość gosiakosia
ja mam teraz takie faceta że jak omi zrobi minetkę i dostanę orgazm to od razu nastawia się ze swoim wackiem i w ogóle nie przyjmuje do wiadomości że może mi się nie chcieć, wychodzi z założenia że jak in sie tak umęczył przy minecie to ja się muszę zrewanżować !

Gość Nie wiem jak Wy,
Major- skoro tak więc się nie wypowiem, bo ja raczej na pierwszym seksie jakoś nie widzę siebie robiącej loda.

Gość retionelka
"właśnie, czy trzeba ssać ? w sensie ciągnąc jak odkurzacz czy po prostu lizać i jeździć ustami w górę i w dół? " otóż to tez mnie to intersuje, wypowie się jakiś facet na ten temat?? Czy przyjemniejsze jest zasysanie czy lizanie i ruch ustami w górę i w dół bez zasysania ? :P

Gość Major Oklahoma
trzeba z zaangazowanie (nie, nie trzeba lopatologicznie), a jak dokladnie, to Wam wasi partnerzy odpowiedza, bo kazdy lubi inaczej....moge rzec natomiast, ze urozmaicenie jest wskazane

Gość Major Oklahoma
retionelka chetnie bzm napisal Ci obszerniej, ale szlak mnie trafi od tej klawiatury....widzicie ortografie moich postow