Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleaxane

Cleaxane w brzuch - same robicie?

Polecane posty

Gość cleaxane

Ja idę dziś pierwszy raz do przychodni, żeby pielęgniarka mi zrobiła. Boję się sama go ronić. Jestem w 5tc 4 d

Gość to nie rób.....
nikt Cie nie zmusi ja chodzilam do przychodni bo sama sobie nie zrobilam a ze mialam blisko domu przychodnie doslownie 5 minut to nie bylo problemu.

czesc, ja się staram o dziecko i tez od razu dostane Clexane. Troche się boję... Dziewczyny, a dlaczego macie brać jesli mozna wiedzieć... Ja po poronieniu mialam taka diagnozę. :(

Gość odnośnie clexane
hej :) Moje dziecko ma miesiac już ponad i mam je miedzy innymi właśnie dzięki clexane :) Na pierwszy zastrzyk poszłam do przychodni, a drugi juz nastepnego dnia zrobił mi maż i to głównie on robił mi te zastrzyki, a jak nie mógł to robiłam sobie sama :) Najgorszy ten pierwszy zastrzyk, ale to naprawde nic takiego :) Teraz muszę brać jeszcze tydzień, bo przez cały połóg mój lekarz kazał brac te zastrzyki. Ja nie mam przychodni pod nosem, ale powiem szczerze, ze jak czasem była okropna pogoda albo mega zimno to cieszyłam się, ze nie musze wychodzic na zastrzyk ;) Xennia - ja bralam clexane + acard, gdyż pierwszą ciażę poroniłam i w dodatkowych badaniach wyszedł mi zespół fosfolipidowy. ALe wiem, ze clexane pomaga :) Życze Wam, zebyście się o tym wkrotce przekonały :)

Gość cleaxane
Oki jutro robię już sobie go sama :/ ja biorę bo lekarz podejrzewa zespół fosfolipidowy i zapisał mi je w razie w. w pon. sie okaze czy z pecherzyka zrobilo sie cos wiecej, oby [jestem po 3 stratach w tym jedna obumarla]

Gość odnosnie clexane
dasz radę robić sama :) tylko ten pierwszy zastrzyk jest stresujący ;) naprawde :) trzymam kciuki, zeby Ci się wszysko udało :)

Gość cleaxane
dziekuje :)