Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaska deska ...............

zrozumiałam dlaczego od tylu lat nikt się ze mną nie umawia

Polecane posty

jak w nicku, już wiem co jest przyczyną mojego braku powodzenia mam mały biust, bardzo mały, a przy mojej dość pokaźnej reszcie ciała wyglądam jak jakaś upakowana kulturystka

Gość dfgfdgfgre
nie prawda, znam wiele kobiet doslownie z samymi pieprzykami zmaiast biustu i sa szczesliwymi zonami lub w zwiazkach

Znam osoby które maja a raczej nie maja biustu.I co? Zebys zobaczyła :) Liczy sie co masz we łbie a nie kawałek skóry,tak samo duzy czy mały kutas nie ma dla mnie znaczenia ale twarz owszem.

ella to jest powód uwierz mi jest jak mi 8 letni chłopczyk powiedział że mam małe cycki (!) głównie chodzi o cycki, najpierw piersi potem kobieta

nawet jak faceci na mnie patrzą to się siebie wstydzę! jak można mieć 22 lata i takie piersi? a właściwie ich brak :( generalnie figurę mam strasznie beznadziejną mam grube uda i łydki a piersi brak

Gość wwwwwwwwwwwwwowoowowoww__
Jeśli facet widzi kobietę, która ma wysoką samoocenę to nie będzie mógł spać po nocach z wrażenia, że poznał taką babkę ;) Musisz swoim zachowaniem im pokazywać, że nie masz kompleksów a gdy już się z jakimś umówisz i przypadkiem spotkasz koleżankę z cycami na wierzchu to zachowuj się naturalnie, tak jakbyś niczego nie zauważyła ;) Zobaczysz, będzie Twój ;)

Ubieraj rzeczy dopasowane do Twojej sylwetki, dbaj o siebie. Jeśli masz nadwagę to schudnij :)

ale ja jestem ogólnie bardzo beznadziejna, w ogóle nie potrafie z facetami rozmawiac, jestem taka głupia mara nawet cegłe czasem spale :O wczoraj w nocy stwierdziłam, że samotność jest mi pisana, dozgonna

waże 57kg przy 166 chce schudnąć do 54 kg widzisz? masz już męża

to gdzie te kilogramy Ci się rozkładają ? mi wszystko w nogach :( na codzien nie myślę o cyckach aż tak intensywnie ale kiedy zaczęłam się zastanawiać dlaczego jestem sama to wiem, że to piersi i tyle i taka jest prawda :(

A problemem jest twój charakter. Tez nie mam duzych piersi a na brak powodzenia, zachwytu i komplementów nigdy nie narzekałam! Od 2 lat jestem szczescliwa mężatka i maz nie narzeka..

u mnie nie wiem sama;/ chyba gromadzi sie za uszami:D szkoda ze w czyczuchy nie idzie:D kup sobie stanik z dobrym push upem i bedzie git. z nogami to jest tak... duzo cwiczyc i cwiczyc i bedzie dobrze..:):)

A co to za problem schudnąć 3-4kg? To żaden problem, niektórzy mają do schudnięcia 20 kg i biorą się za siebie. Weź się za siebie a nie smęcisz na forum. Dietę sobie ułóż - polecam 1000kcal przez miesiąc - schudniesz te 3-4kg. I zmień nastawienie ;)

płaska desko ja Cie rozumiem...nie będę tracic czasu na opisywanie jakich debili i chamów ziemia nosi ale podam Tobie kilka sposobów,które sama stosowałam kiedy odchudziłam sie kilka lat temu(o,głupoto!). Zainwestuj we wkładki do stanika.Musi Ci doradzic babka w sklepie.Jesli uznasz,ze sie ni nadaje,nic nie kupuj,wyjdz, poszukaj w nastepnym!Moze znasz adresy w swoim miejscu zamieszkania? Grunt to wypchac,i tak NIKT nie dowie sie co tam masz.Chamy sa,takze jak kiedys zobaczyłam lape mojego ex to jak w nia nie walnełam!:) Ex to ex,kochany,haha. A wiesz,z duzym biustem ciezko spac na brzuchu...i staniki sa konieczne bo jak tak wyjdziesz jak jakas...haha

ale ja chce trwale schudnąć a nie tymczasowo raz schudłam fajnie się czułam ale znów przytyłam nie użalam się nad sobą, już nie, dawniej owszem ale teraz motyl, no u mnie wszystko idzie w gitary więc się dziwie że ty tyle ważysz i jesteś szczupła a przynajmniej tak twierdzisz

tak sobie mów---ale jesteś pewnie proporcjonalna i twje masłe piersi nie rzucaja się w oczy i podejrzewam że żadna z was nie ma tak małych jak moje

desko,maz to nie recepta na zyciowe szczescie ale skoro tak to moze pomysl o tym,zeby wyeksponowac zalety swego ciała,masz zgrabne nogi,przeciez wielu facetów to uwielbia!!!!!!!!pokazuj je!!!!!skoro wypychaja sobie posladki ( a takze wszczepiaja implanty)to nie zaszkodzi i Tobie

Gość sunnu boney m
ja mam małe cycki, takie ze w zwykłym staniku bez usztywnien wygladam jak 12letnia dziewczynka, nosze takie z usztywnieniami i jest cool, mam duze branie u facetów

zaraz ide, potem bede nie mam ładnych nig to s.ą takie kołki ociosane nic nie mam ładnego uwierzcie mi

mam dopiero albo już 22 lata i cycki mi już nie urosną :O dobrze, to narazie musze uciekać

Gość przecież to zdjęcie jest
beznadziejne, jak można na nie zagłosować?

no u mnie w kosci raczej idzie:) kiedys duzo biegalam i teraz nie mam cyckow ale za to mam mocne kosci:) nigdy nie mialam nic zlamanego... hmmm na internecie na pewno jest duzo cwiczen na zgrabne nogi. aaaaa mam brzydki brzuch ciagle mowie ze bede robic brzuszki ale jakos mi sie nie chce:D

Gość dfdfdfdf
no co oryginalne w tych czasach im brzydsze cos tym wiecej kosztuje, zobacz sobie obrazy wspolczesnych "artystow" jakie paskudztwa, a kosztują miliony :O