Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamichaa

czy jestescie za likwidacja przywilejów mundurowych

Polecane posty

Gość kamichaa

i zeby policjanic pracowali do 65 roku życia w Polsce

Gość dupeczka zokieneczka
I tak i nie... Ale 65 to przesada.. i co? oni wszycy będą w biurach pracować? no bo chyba nie czynnie ;-)...

Nie. Bo te przywileje to jedyny powód dla którego ludzie chcą w służbach mundurowych pracować.

Gość kampolll
tak jestem koniec 35 letnich emerytur mam nadzieje ze rzad PO po pwyborach zlikwiduje te przywileje i że zmiany obejmą tez obecnych policjantów w słuzbie

najbardziej za likwidacją przywilejów mundurowych są osoby, które mundurowymi nigdy nie były nie wiecie o co chodzi, to nie wypowiadajcie się

Gość kampolll
normalne ze mundurowi tych przywilejów bronia i akurat im sie nie dziwię. ale patologia powinna zniknac

Gość dsdfe
oczywiscie ze tak w neimczech kuzwa pracuja do 65 rz a nie policjanci cala mundurowka przechodzi wczensie na emeryture a ci co jebia jak psy do konca w ciezkich warunkach. To ma byc sprawiedliwe?

Gość dfdfdfdf
wiesz ja ogolnie mysle, ze wszyscy powinni pracowac ale nie do 65 ale do 60 roku zycia. moj tata ma 58 lat a juz pracuje 40 i jest wypalony strasznie, najchetniej by juz poszedl na emeryture, bo ma juz dosc pracy, no ale kurwa niestety musi robic do 65, wg mnie to przesada.

Gość dsdfe
przez te rpzywileje inne polaki beda musieli na tych damrozjadow dluzej pracowac na tych mlodych emerytow ktorzy i tak dalej ida pracowac. Za co kurwa mamy im placic?

Gość dsdfe
przechodza rpzechodza i pracuja dalej

Gość kampolll
policja to banda niekompetemtnych ludzi nie znaja w ogóle jezyków a na euro robia im kursy:O

Gość straszne!!!!!
jestem za oni na L 4 maja płatne 100 proc za nasza kasę 10 tys policjantów w tej chwili jest na L 4

Gość jhgfjf
też jestem za. Nie ma z nich pożytku jeśli jesteś w potrzebie to po co społeczeństwo ma ich utrzymywać.

{ Nie. Bo te przywileje to jedyny powód dla którego ludzie chcą w służbach mundurowych pracować. } Wątpię by był to jedyny powód, ale też uważam że po pięćdziesiątce by do ganiania ze złodziejaszkami się człowiek nadawał.

Gość Grzegorz Kleszcz
tak zmniejszyć liczbę policjantów i zatrudniać tylko kompetentnych (ale wtedy za porządną! kasę) wywalić 99 % bab :O i brzuchatych panocków (1 % może pracować przy papierkach) 90 % policjantów ma być widocznych na ulicy i wzbudzać respekt - ale nie u przedszkolaków i starców (baby, tłuściochy) tylko u potencjalnych agresywnych zdrowych facetów - więc 190 cm w zrostu i 100 kg mięsni (nie tłuszczu)