Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucona 16

Mama chce mnie rozdzielic z chlopakiem mimo iz ja go kocham

Polecane posty

Gość Zasmucona 16

Jest ode mnie starszy I WIEM ZE 9 LAT TO DUZO ale ja go kocham a on wcale nie naciska abym mu sie oddala. Mama chce mnie wyslac na kolonie harcerskie ale ja sie nie dam! Jak mam to zrobic?

Gość czy idę z dziećmi czy sama
Mama Ci dobrze radzi. Teraz się baw, a nie poważne związki.

Gość AaliyahDanaHaughton
Twoja mama ma całkowita racje, Ty jestes jeszcze dorastajacym dzieckiem a Twój chłopak to dorosły facet, gdyby twoj facet miał dobrze poukładane w głowie to nie spotykałby sie z taka małolata a widac ze koles mimo ze facet to w głowie pustka, słuchaj mamy

Gość bdshgvkfdjlgbdjkdkjvfd
to normalne u rodziców... jak jest starszy o 9 lat to i tak nic z tego nie będzie :)

Gość piwneoczy
Hej. 3lata temu miałam podobna sytuacje, tylko, że mój były byl starszy ode mnie o 3 lata więc powodem rozdzielenia mnie z nim nie był wiek, tylko to jak był postrzegany przez innych ludzi. Uważali go za złego człowieka. Myslę ze powinnas poznac go ze swoimi rodzicami, musi tez sie i on postarać żeby dobrze wypaść przed nimi. Niech wzbudzi w nich zaufanie. Ja tak zrobiłam i było ok, tylko, ze pózniej sie rozstaliśmy bo wzbudził u ojca podejrzenia. Rodzice nie ułatwia Ci spotkań z nim jesli bedziesz sie im sprzeciwiać pyskujac itd. Bedzie oki:) Teraz jestem szczęsliwa z innym i rodzice nie maja zadnych problemów do zaakceptowania go:)

Gość Zasmucona 16
Moja mama nie chce go poznac bo on siedziw wiezieniu

Dlaczego piszecie ze nic z tego nie będzie? Moja znajoma zaczeła chodzić ze swoim chłopakiem mając 14 lat on miał 22 :) teraz ona ma 19 on 27 i są ze sobą kochaja się i niebawem biorą ślub :) Druga parka Ona 19lat on 31 Są ze sobą 3 lata :) i tez układa im się bardzo dobrze :) To zalezy od człowieka więc nie piszcie jej ze im sie nie ułoży :) Porozmawiaj z mamą, przedstaw ich sobie może zrozumie że jemu nie zalezy na wykorzystywaniu Cię, tylko naprawdę Cię kocha.

Gość piwneoczy
Jesli mam być szczera to nie wyjdzie wam ten zwiazek, własnie mój były tez siedział w więzienu i miał "zawiasy" iii rodziece nie mogli go zaakceptowac chociaz widziałam ze sie starali. Znajdz chłopaka podobnego do niego z charakteru lub z wyglądu, moze to coz pomoze.