Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zorza polarna 20

leczenie kanałowe zęba

Polecane posty

Gość ulagams
Ostatnią kanałówkę miałam 4 lata temu i kosztowała 500 złotych. Teraz zmieniłam pastę, chodzę co pół roku na kontrolę i takich problemów nie mam. Na pewno do takiej sytuacji jak wtedy, już nigdy nie dopuszczę!

Gość martakarpacz
Nigdy nie miałam leczenia kanałowego, ale ja naprawdę zawsze dbałam o to, aby moje zęby były zdrowe i ładnie wyglądały ;-)

Gość ulagams
Jeśli nigdy, to gratuluję. Ja miałam, ale od dłuższego czasu spokój. Sądzę, że wpływ na to może mieć wprowadzenie pasty ajona, bo zmienił się również sam wygląd moich zębów. Generalnie - wszystko idzie w odpowiednim kierunku.

Gość gość
jasne jasne, śmierdzi reklamą

Gość prawictwo pospolite125
to zalezy od podatnosci na próchnice .. Moj wujek nigdy nie był u dentysty , ma 60 lat i wszystkie zeby . Zero próchnicy.. Inni chodzą 2 razy w roku do dentysty i tak próchnica ich atakuje

Gość ulagams
Nie ma opcji, żeby przez 60 lat Twój wujek nie przechodził jakiejś katastrofy, bólu itp. Zapewniam cię, że jeśli pójdzie do dentysty to większość zębów będzie się nadawała do leczenia kanałowego, albo do wyrwania.

Gość ozalima
to prawda, że niektórzy ludzie mają większe predyspozycje do wystąpienia próchnicy, ale oprócz tego liczy się nasz styl życia, higiena jamy ustnej itp. trzeba robić kontrolę zębów co jakiś czas, ja chodzę do http://www.nzozalmadent.pl, gdzie otrzymuje mnóstwo porad jak mogę jeszcze bardziej dbać o zęby