Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krashkilkl

Mimo moje wieku wszyscy traktują mnie jak małe dziecko

Polecane posty

Gość krashkilkl

Mam taki problem że jestem już dorosłym facetem (26l.) a ludzie traktują mnie jak dziecko.Znajomi się ze mnie śmieją, nikt nie liczy się z moim zdaniem, w pracy mnie olewają i każdy ma gdzieś co czuję, myślę, robię.Non stop ktoś ciągle wiesza na mnie psy i robi ze mnie kompletnego idiotę.Wyglądam normalnie, mam prawie 190cm, dobrze zbudowany i podobno zabójczo przystojny a mimo tego jestem postrzegany jako czarna owca.Ktoś zaraz mi powie że jestem ciotą i mam się postawić, gdybym się postawił to musiał bym każdego bez wyjątku zamordować by mieć święty spokój.Nie wiem co ja mam w sobie takiego że ludzie traktują mnie jak debila ale zaczyna mnie to irytować.

Gość grafitowy ołówek
Jednym słowem, po prostu na to pozwalasz. Ćwicz asertywność.

Gość sllonko
Postawic sie , to nie znaczy ze masz juz kogos mordowac .Powiedz, ja mam takie i takie zdanie na ten temat i tego sie trzymaj zeby nie wiem co. Jak zobacza ze sie upierasz przy swoim zdaniu zaczna sie z Toba liczyc .

Gość to wynika nawet z tego
co napisałeś. Uważasz, że tylko z powodu wyglądu mają cię traktować poważnie? Może jesteś hmm... średnio inteligentny :-) zachowujesz się infantylnie. Jak już facet pisze, że jest "zabójczo przystojny" - to wystarczy, żeby go nie traktować serio. Dla kogoś jesteś przystojny, dla kogoś nie.

Gość czy idę z dziećmi czy sama
Są zazdrośni. Powiedz im, że są zazdrośni, podkulą ogonki, bo obnażysz prawdę. To jakieś menelstwo Cię otacza i żulernia, że się tak patologicznie zachowują.

Gość Z krainy kwitnącej bulwy
ja za to jestem dziecinna , a wszyscy traktują mnie jak dorosłą 🖐️

Gość mąka ma się zwarzyć?
"Nie wiem co ja mam w sobie takiego że ludzie traktują mnie jak debila " może nim jesteś tylko brak ci samokrytyki zeby to dostrzec

Gość Boby

Chciałbym być traktowany jak małe dziecko że bedze musiał spać w łużeczku dla bobasów i chodzić i spać w pampersie rajstopach body getrach śpioszkach legginsy rajtuzach pieluszkach wierorazowych smoczka i pić z butelki z mlekiem szukam dziewczyny która będzie mnie tak traktować jak dziecko i dam sie też traktowana jak dziewczynę dał bym sie malować i przebierać w ciuszki dla dziewczyn i ubierać stanik i  tylko za chodzenie na szpilkach to musi mi sie jej dać sie przewinąć chociaż raz  jeśli ona zechce to dam sie jej traktować  na wszystkie jej pomysły  mam 17 lat kocham pampersy