Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszpysz

jak to napisać....??

Polecane posty

Gość myszpysz

czy ktoś wie może jak napisać prośbę o rozłożenie mandatu na raty????

Gość krashkilkl
a za co ten mandat?

Gość myszpysz
mialam kolizje z innym samochodem, uderzylismy sie lusterkami. dostalam 250 zl ale puki co nie mam za co zaplacic wolala bym rozlozyc to na raty..

Gość krashkilkl
jestes smieszna, na auto cie stac, na benzyne stac a glupia nie ma 250 zl na mandat, żal.pl

Gość myszpysz
to ty jesteś żałosny jak nie wiesz czyje to auto ani kto kupił benzyne to sie nie odzywaj BARANIE

Gość kasieńka89
no właśnie ona ma racje widocznie nie jechała swoim samochodem , więc jak nie wiesz to nie pisz

Gość krashkilkl
no to durna krowo jak nie masz kasy na mandaty bo taki kiepski z ciebie keirowca, to nie pozyczaj auta i tyle :O

Gość podanie
pisze sie do najbliższego urzędu wojewódzkiego dolączając zaświadczenie o dochodach ,badź jak nie pracujesz /uczysz się ,trzeba napisać że znajdujesz się obecnie w trudnej sytuacji materialnej itp. najlepiej nic nie pisać tylko rozłóż sobie sama mandat na dwie raty (podobno można tylko do 3 )i zachowaj każdy dowód wpłaty na dole druku w miejscu TYTUŁEM wpisz rata nr.1 za mandat (tu podajesz numer mandatu czy tam asygnatę czy jak to się tam zwie ) to jest najczęściej praktykowane

Gość myszpysz
powiem ci palancie ze stluczka nie byla wz mojej winy, tak policja mowila na początku. lecz drugi uczestnik mając znajomości zwalil całą winę na mnie.

Gość myszpysz
aha dzięki bo czytalam jeszcze ze trzeba zaswiadczenie z urzedu pracy czy mam jakies dochody - a ja nie pracuje - i jakies zaswiadczenie o rodzinnym, tylko ze bierzze je moja mama , i czy mam takie zaswiadczenie o rodzinnym wybrac?