Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ile płacicie czynszu na jakim metrażu

Polecane posty

Gość salianka
W Sosnowcu (woj.śląskie) za jakies 65m2 płacę czynsz (w tym gaz,fundusz remontowy,winda itp) za 3 osoby niecałe 500zł.Oczywiście prąd i woda osobno.

Gość ja za 75m2 place
240zl, swoje ogrzewanie centralne

Gość to jaja
place tylko czynsz okolo 700 za 80 kilka metrow . W tym gaz , woda, ogrzewanie juz jest . Nie mam zadnych doplat ani zwrotow ogrzewania . Jedyny zwrot ktory mi czasami przychodzi ( odliczam od czynszu) choc nie zawsze to woda co pol roku .

Gość to jaja
w Warszawie na ursynowie.

Gość a co jenniKenny Compton
na czynsz Ci brakuje i planujesz się przenieść do jakiegoś zadupia :( smutne ale nie zapomnij łóżka jakiegos wziąć ze sobą, bo mężuś za to że Ci żryć daje musi sobie poużywać ;)

Gość wątpiący
Za ok. 280 metrów chałupy z garażem i 500m ogródka w Warszawie ok. 320zł za rok 2011 plus oczywiście media i wywózka śmieci.

Gość bialy stok
900 pln wszystko, 62m2

Gość Magnolia Flower
zachodniopomorskie: mieszkanie 39m, czynsz 402zł,gaz, woda i prąd osobno...a za ogrzewanie k***wa przyszło mi 250 dopłaty jeszcze...

ja płacę 520zł za 48m2 ,plus dopłata za ogrzewanie 2000zl więc mnie wychodzi w skali roku ok 9tys ,a w czynszu mam tylko gaz stwierdzam że kompletnie się nie opłaca mieszkać w bloku

Gość wątpiący
Na ten moment chałupa w Legionowie(ok. 25km od Pałacu Kultury) 160 metrów na działce 50metrów to koszt zakupu ok. 550tys. (do negocjacji, targowanie nawet bywa miłe i można o kilkadziesiąt tys. cenę zbić...), stan deweloperski...chyba lepiej kupić i mieszkać na swoim, opłata za nieruchomość milutko malutka plus oczywiście media. Mieszkać na swoim i nie narzekać.

Gość wątpiący
Oczywiście działka 500metrów...

Gość ja pierdolnęłam mieszkaniem
w bloku i wybudowaliśmy dom. Mieszkanie sprzedaliśmy za 300 tys, mielismy 50 tys oszczędności i działkę i wybudowaliśmy sie na przedmieściach. Za czynsz w 75m kw w centrum miasta płaciliśmy 800zł (w tym było wszystko oprócz gazu, prądu i ciepłej wody) na rok wychodziło prawie 10 tys :o A teraz w domu ogrzewanie nam wychodzi 800zł na sezon, w lecie nie palimy bo jest ciepło, ogrzewamy wodę na prąd tak jak w bloku, śmieci wywożą 3 razy w miesiącu i za wywóz płacimy 50zł na miesiąc, wodę mamy ze studni i dużo zaoszczędziliśmy odkąd mieszkamy w domu.

ja pierdolnęłam mieszkaniem i prawidłowo ja też się buduję i założe się ze za ogrzewanie wydam mniej a nawet jeśli tyle samo to na 200m2 a nie na 48m2

550 zł (w tym już co) raz w roku niewielka dopłata za wodę. 37 m. Warszawa centrum.

Gość a ja płacę
za 50 m2 449 zł z zaliczką za ciepłą i zimną wodę bez ogrzewania. Do tego ogrzewanie w sezonie ok. 100 zł w zimowe miesiące i ok. 50 zł w troche cieplejsze. Do tego podatek od nieruchomosci ok. 60 zł za rok.

Gość Doplat nie pamietam, czynsz
ok. 600zl za 48m2

90m2 Katowice, dom blizniak place nic, bezczynszowe. Jedynie media smieci. W sumie narazie nei place jeszcze za nic, bo w trakcie przeprowadzki.

Gość 38 m z kawałkiem
350 zł w tym woda ryczałtem. Oprocz tego energia. gaz, komórka i internet - razem ok. 500 zł

Gość mieszkaniec_skoroszewskiej
ja właśnie wyjąłem ze skrzynki zawiadomienie o wysokości opłat, za miesiąc listopad i kolejne: 977,96zł (media, remontowy,ogrzewanie)!!! Warszawa - Ursus blok z 2008 roku, mieszkanie 70m - albo mieszkam w złotym zamku albo ktoś mnie okrada - blokiem zarządza Atrium21

Gość gość
a ile bys chcial placic? Ja place za 25 metrow kawalerki 288zl, wiec proporcjonalnie prawie tyle samo