Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merseziiicccaaa

źle mi

Polecane posty

Gość merseziiicccaaa

więc tak wczoraj przesadziłam z sms do chłopaka fakt faktem byliśmy po kłótni, ale wypomniałam mu dużo nie fajnych rzeczy, ogólnie zachowałam się jak zimna suka i moje pytanie - jak ja mam go przeprosić coś przygotować jesteśmy ze soba ponad 3 lata. Kocham mnie bardzo ja jego też ale jestem zbyt samolubna i czesto mysle o sobie, on jest na prawdę osobą z która chcę spędzić życie, muszę nauczyć się tylko więcej dawać i pokazywać mu że go kocham. więc jakieś sposoby ?:D

Gość merseziiicccaaa
może tak ja mam 20 lat on 19. wkurzył mnie bo dla niego seks nie jest taki ważny jak dla mnie. widzimy się 2 razy w tygodniu i uważa że to jest dziwne że ja mam zawsze ochotę na seks. ale nie widujemy się wtedy ze znajomymi tylko leżymy sobie razem i coś ogladamy smiejemy sie wygłupiamy w łożku sami to chyba normalne że po jakiejś 1h zabawy chce go pocałować i złapać np za tyłek on sie nie wyrywa ale daje mi do zrozumienia że na nic moje starania, fajnie było na poczatku bo lubie zdobywac ale już zaczyna mi sie to nudzic też chciałabym być adorowana.

Gość Kwiaciasta
Hmm moze zrob mu kolacje i powiedz to wszystko co tutaj napisalas

Gość merseziiicccaaa
i własnie wczoraj minął tydzien gdy nie było seksu leżeliśmy i oglądaliśmy dilm ja się do niego odwracam a on z buntem ze musiałam juz ten film ogladac bo mnie to nie interesuje. nie wiem czy jest cos ze mna nei tak mam 20 lat i mysle ze jak jestem z chłopakiem 3 lata to seks raz w tygodniu nie stoi na przeszkodzie fakt faktem nie mieszkamy razem al ete z czesto sie nie całujemy bo np cos jadł i takie tam, w weekendy woli spedzac czas ze mna al e tylko przy towarzystwie innych bo impreza nie pamietam juz takiego weekendu zebysmy go spedzili wspolnie.

Gość Kwiaciasta
hmm dziwny chlopak moze inaczej pokazuje uczucia

Gość merseziiicccaaa
nie jestem mało atrakcyjna mam fajne ciało jak na 20 latke chyba kazda w tym wieku nie moze narzekac włosy po tyłek prawie grube blond nie wiem obracaja sie za mna na ulicy jego koledzy sa zawsze dla mnei milii szarmanccy a on nic.

Gość Kwiaciasta
to bardziej wyglada na relacje kolega kolezanka

Gość merseziiicccaaa
no nie wiem jak on pokazuje uczucia. mowi mi ze mnie kocha przynajmniej raz dziennie przychodzi na powitanie całus. i tak dalej tylko jezeli np chce go dotykac a dajmy na to ze wczoraj uprawialismy seks to ma do mnie wyzuty ze jednak to za czesto i potrafi powiedziec ze jestem nimfomanką .

Gość merseziiicccaaa
po 3 latach koleżanka kolega ?

Gość Kwiaciasta
hmm na prawde dziwne wiekszosci by to schlebialo :)

Gość merseziiicccaaa
mam nadzieje że to się zmieni, ubieram się seksownie ubieram sukienki krótkie spodenki buty na koturnie jego koledzy potrafia powiedziec ze ładnie wygladam a on do mnie ze specjalnie sie tak ubrałam bo chciałąm sie podobać innym

Gość Kwiaciasta
Musicie powaznie porozmawiac,powiedz mu jak to wyglada z twojej strony i wszystko sie wyjasni.

Gość merseziiicccaaa
dokładnie a poza tym on też sie nei ma czego wstydzić, jest przystojny, dobrze zbudowany ma dużo pasji, i przede wszystkim jest zajebisty w łóżku może to zabrzmi dziwnie i prostacko ale ma również dużego więc nie wiem czego on sie boi.

Gość merseziiicccaaa
dziękuje Kwiaciasta... wyżaliłam się, on i tak powie mi że jak mi to nie pasuje on nie potrafi się zmienić on woli rozmowę od seksu i koniec woli poprzytulać się niż kochać.

Gość merseziiicccaaa
dalej nie wiem co mam zrobić, żeby go przeprosić. chcę się jeszcze o niego postarać. a wracając do sms to napisałam mu że zachowuje sie jak stary dziad że po prostu i że jest starsznie samolubny,

Gość Kwiaciasta
hmm nie wiem o co moze chodzic. moze on tak czesto nie chce sie kochac

Gość Kwiaciasta
Powiedz mu ze to jest zwiazek i ze ty tez w nim jestes a nie on sam... ze moze on tez niech sie postara

Gość merseziiicccaaa
mam nadzieje że to się wyjaśni :) ale nie wróżę jakiejś szalonej przyszłości tej miłości...

Gość merseziiicccaaa
cały czas chodzę taka podniecona jest naprawdę dla mnie ideałem jeżeli chodzi o fizyczność pociąga mnie strasznie nei wiem co mam zrobić żeby był tak nastawiony do mnei kiedyś kochaliśmy się 3 razy dziennie oczywiscie nie dążę do tego co było kiedyś bo całkiem inna fascynacja ale wypadało by sie kochać przynajmniej 2 razy w tygodniu w tak młodym wieku. nie przesadzajmy nie chce czuć sie jak po 30 latach małżeństwa choć w neiktorych pewnie więcej ognia jest niż w naszym związku.

Gość Kwiaciasta
hmm no nie dziwie sie jak cie pociaga to trudno to opanowac tym bardziej ze to jest twoj facet

Gość merseziiicccaaa
dokładnie wymyśliłam 2 sposoby aby nie zawracać mu głowy seksem 1- spotykamy się ze znajomymi tylko w większym gronie 2- masturbuję się przed każdym spotkaniem z nim nie wiem czy coś z tego wyjdzie może spróbuje. najgorsze jest to że jak już dojdzie do stosunku to mam takie orgazmy że naprawdę jest mi cudownie... nie wiem tylko jak mam go przeprosić za ten sms bo może i miałam racje ale on tego nie rozumie i ja nie chce za bardzo o tym gadać to już jest tak drażliwy temat że nie ma sensu go nawet poruszać. chce tylko żeby bylo tak jak 2 dni temu no nic że bez czestego seksu chce zeby sie czuł potrzebny bo przez tego sms musiałam mu namieszać w głowie, do tego twoerdzi że przez moje " zapędy seksualne " go kiedyś zdradzę.

Gość Kwiaciasta
hehe swietne sposoby moze cos pomoga hehe :) Powiedz mu ze masz taki temperament i potrzebujesz sie kochac

Gość merseziiicccaaa
ja nei wiem co ja mam mu powiedziec nie chcę go ranić bo bedzie myślał że jest beznadziejny i że nei daje rady.... jak mu o tym powiem to nie wiem czy to zmieni jego temperament.