Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coza zycie ja pikole

znajoma mojego faceta poprosila go by jechal z nia i dzieckiem na wzcasy

Polecane posty

mam faceta 7 lat, zyjemy na luzie mamy swoich znajomych ufamy sobie. on ma jakas przyjaciollke z dzieckiem, ktora znam, samotna z dzieckiem i poprosila go by jechal z nia na wakacje bo nie ma z kim ;/ on mi o tym powiedzial co ja na to, ze to tylko kumpela itd zreszta ja etz bylaM sama na wczasach ale nie z kolega ;/ nie wiem co myslec i robic ;/

Gość seftrghjui
dziwne to troche a nie mozesz jechac z nimi? dziwny ten twoj facet chce sam z nia jechac no a ty??? gdzie w tym wszystkim? nie wyorbazam sobie takiej sytuacji w moim zwiazku

Gość dfghfgh
Moim zdaniem to kobieta bez honoru i wstydu, jak można prosić zajętego faceta by z nią i jej dzieckiem jechał na wczasy? Bezczelna jest i to bardzo. Może jeszcze wspólny pokój z 1 łóżkiem? Myślę, że ma na niego ochotę i chce go Tobie odbić, nie obchodzi jej Twoje zdanie a przynajmniej chce go wykorzystać, jeśli nie seksualnie to pewnie finansowo i nie tylko. Zrobić z niego, jak nie kochanka to zapchaj-dziurę i sługusa, który będzie przy niej skakał i jej dziecku. W życiu się nie zgadzaj, w ogóle nawet nad tym się nie zastanawiaj bo to nie jest normalne. I Twój facet też nie powinien nawet się nad tym zastanawiać, tylko od razu odmówić. Spytaj się go, albo powiedz mu wprost, że ok, pozwalasz, ale Ty pojedziesz na wakacje nie z nim, ale ze swoim dobrym kolegą. No chyba, że macie tzw. otwarty związek, że niby jesteście razem, ale dajecie sobie pełną wolność i każde może robić co chce, spać z kim chce. bawić się z kim chce itd.??????????????????????????????????????

no wlasnie bardzo dziwne. on twierdzi ze ja sama pojechala to on tez moze wiecie czysta zlosliwosc chyba

Gość dfghfgh
Ja bym takiego faceta od razu jakbym takie coś usłyszała zostawiła, który zamiast odmówić od razu, to jeszcze to powtarza, rozważa wyjazd i czeka tylko na przyzwolenie partnerki. A swoją drogą wiele takich samotnych matek nie tylko czeka na faceta, ale wręcz poluje.

wiecie ja u nie bede niczego zabraniala bo sama cenie sobie swobode i mam mnostwo kumpli, ale tez uwazam ze ta krowa poluje na tatusia ;/

O nigdy w życiu... Baba bezczelna, że to zaproponowala, a facet jakiś nie teges, że w ogóle się zastanawia. Jab ym na Twoim miejscu wyraziła kategoryczny sprzeciw. Niestety facet i tak zrobi co chce... a skoro do tej pory stawiał sprawę tak, jak to opisujesz, to obawiam się, że czekają go rozkoszne wakacje z nową kobietą i dzieciaczkiem.

Gość 678987678909876
to wez jednego i tez wyjedz z nim a pozniej chwal sie zdjeciami :p jak sie dobrze bawilismy moze dotzre to do twojego faceta wtedy ze to nie fer

hahaha dobre jakas baba prosi TWOJEGO faceta zeby za co robił? za ochroniarza czy za przydu.sa?

Gość 678987678909876
ma tupet:) mogla chociaz do ciebie zadzwiic czy niechcesz tez jechac szuka tatusia:p cos mi sie wydaje ze zaplanowalato sobie:P i pewnie bedzie go tam prubowala udupic co?

powiedziałam o tym mojemu facetowi , smiał się niemniej niż ja :) a dla ciebie zaproszenie przewidziano? mój maż się pyta

Ja bym się nie zgodziła. Swoboda swobodą, ale bez przesady, wszystko ma swoje granice. Jak koniecznie chce, to niech jedzie sam na wczasy - tak jak Ty pojechałaś - ale nie z koleżanką, bo to już coś innego zupełnie... :o

on mi robi perfidnie na zlosc bo ja bylam sama on tez chce masakra nienawidze go

Gość fhy j.klmguy
ja bym powiedziala ze albo jade z nimi albo nie ma mowy, wiesz jak to na wczasach, blogo, wypoczynek, moze jakis alkohol....NIE

Gość tak jak......
to juz przegiecie....I to nawet nie chodzi o twojego faceta, bo ona mu zaproponowala a ciebie zapytal co o tym myslisz, ale mi sie w glowie nie miesci, jak mozna poprosic zajetego faceta o cos takiego? Co innego gdyby zaproponowala zebyscie oboje z nia jechali.....Az sie zagotowalam normalnie....Powiedz mu, ze nie widzisz problemu o ile pojedziecie oboje.....

Gość KwIaT_JaSmiNu_21
oooo losiiee !! NIGDY bym sie nie zgodzila... co za wredna baba ...

Gość 678987678909876
heh ja bym niew usnela:d bym myslala co ta suka:p zaplanowala:p polozy dzieci spac:p i co :p wlezie na twojego faceta masakra:P

Gość i ty sie jeszcze
zastanawiasz:P wee jeejku

Gość autorkoo
"on mi robi perfidnie na zlosc bo ja bylam sama on tez chce" ale ty bylas sama bez zadnych przydupasow a on jedzie tam nie sam lecz z kobieta to jest zasadnicza roznica, a swoja droga skoro on tak sie przy tym upiera to moze byc juz cos na rzeczy...

Gość gwoli wyjasnienia...
ty bylas sama, a on chce nie sam, kapujesz jaka jest roznica?