Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasiasta1

Ślinotok i gorączka

Polecane posty

Gość pasiasta1

Moja dwuletnia córka od wczoraj ma ślinotok i wysoką gorączkę (nawracającą - po podaniu ibufenu spada do normalnej temperatury, ale po kilku godzinach wraca, a dziecko wręcz parzy), wczoraj rano dwa razy wymiotowała, już w niedzielę wieczorem nie chciała na kolację zjeść manny, a nad ranem obudziła się na picie bo jest gorąco więc wymiotowała tylko płynem). Później wymiotowała jeszcze raz i to już był ostatni. Po zbiciu gorączki czuje się dobrze, nawet ma apetyt. Oprócz tego bardzo się ślini - to napewno nie zęby bo wyszły jej już praktycznie wszystkie. Nie kaszle, nie ma kataru, gardło jej nie boli. Nie chcę lecieć z nią do lekarza od razu bo nasza lekarka na dzień dobry wali nawet na sraczkę antybiotyki, a mała brała zastrzyki 1,5 msc temu. Czy któreś z Waszych dzieci miało coś takiego i co to było? Proszę o odpowiedzi tylko osoby, które mają coś sensownego do powiedzenia na ten temat. Dyżurnym chamom z góry dziękuję - nie produkujcie się.

witam - moja miala slinotok i goraczke przy anginie. chodzi o to ,ze dziecko ma wtedy tak tkliwe i opuchniete migdalki, ze nawet przelykanie sliny sprawia bol. moze jednak lepiej do lek. i niech przynajmniej gardlo jej zobaczy...