Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InYourEyes

Jak opoznic okres?

Polecane posty

Gość InYourEyes

halo, mam drobny problem. za niecale 2 tygodnie ide z moim jakby facetem na wesele i po obliczeniu dni wypada ze bede miec w tym czasie okres a bardzo mi zalezy zeby go nie bylo.. jak opoznic o pare dni? slyszalam o sposobie z cytryna a wy znacie cos sprawdzonego?

Gość flaffffffffffffffffffik
z tym opoznieniem okresu to nie jest chyba najlepszy pomysl.sa tampony przeciez...no chyba ze masz cos w planie. w 100% skuteczna bedzie luteina. tylko nie wiem czy ja dostaniesz bez recepty.

Gość inyoureyes
luteina? a co to? pomaga? no wiem ze sa tampony ale chodzi o to, ze wlasnie mamy cos w planach po naszych ostatnich przejsciach..

ja bralam luteine na wyregulowanie okresu.i poki bierzesz luteine okresu nie dostaniesz.dopiero 2-3 dni po odstawieniu tabletek powinna przyjsc.

to jest niby na wywolanie okresu ale poki ja bierzesz to nie dostaniesz

czytam w necie i dziwnie pisza.bo jedne pisza ze okres powinien przyjsc w trakcie brania tabletek a inne ze dopiero po odstawieniu.wiec moze zapytaj jeszcze kogos.nie chce ci zaszkodzic.ja jestem przekonana ze przyjdzie dopiero po odstawieniu

Nie ma gwarancji, że okres nie przyjdzie w trakcie brania. Ja brałam daaawno temu i pamiętam, że zazwyczaj dostawałam ostatniego dnia brania.

Gość InYourEyes
i badz tu czlowieku madry..hehe czyli nadal nie wiem co robic..

Gość :)))))))))))))))
U nas w szkole babka od biologii mówiła żeby brać przez 2tygodnie witaminę C i podobno pomaga :)

Gość coscoscoscoscos
A za granica w aptekach sa takie specjalne tampony z gabki. Moczysz i potem wprowadzasz do pochwy i mozesz sie kochac a krwi nie ma. Potem wyciagasz ni wkladasz zwykly tampon i po krzyku. Facet nic nie wie..

Gość coscoscoscoscos
Mozesz tez zwykla gabke, tylko nowa i wyparzona. I pocwicz najpierw jej wyciaganie, choc jak taka gabka nasiaknie plynem to sama wypadnie. I lepiej wtedy ( zawsze ) uzyc prezerwatywy, bo nie wyczuje w gumce. Innych sposobow raczej nie ma.

Gość A może lepiej?
Spróbuj przyspieszyć okres:) później będą dni nie plodne więc możecie bez obaw realizować swoje plany:)

Gość jagodzianki
jedz cytrynę na 5 dni przed, codziennie do 3-ciego dnia przed po 5 dziennie nopoznia na 2-4 dni