Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaaaaaaaa2133

Co byście zrobiły? ocencie obiektywnie ta sytuację

Polecane posty

Gość Alicjaaaaaaaaa2133

Byłam u mojego faceta na pare dni jakieś 2 tygodnie temu. dzieli nas duza odległość więc nie widujemy się często tylko różnie czasem w weekendy czasem raz na 2 tygodnie , czasem rzadziej potem , jak pojechałam do domu on mnie namawiał żebym znowu do niego przyjechała. ale ja mam sesję i musiałam sie uczyć teraz on mnie zaprosił do takiego domku nad rzeką powiedziałam ,że przyjadę w czw albo w pt Nie wiedziałam za wiele o tym wyjeździe więc się spytałam czy znowu jedziemy z jego mamą ( jak zawsze, albo z jakimiś kumplami co średnio mi się podoba bo czasem moglibysmy wuyjechać we dwoje ,ale on nie chce) to on się wtedy obruszył i rozłączył wysłałam mu smsa ,, jak się będziesz rozłączał i nie odbierał to ja cie też mogę mieć w dupie" a on ,, nie rozmawiam z tępakami . poza tym wkurwiasz mnie z rana" Pojechać w ogóle do niego po takim czymś? bo chyba po takim tekście powinnien coś sobie przemysleć? zreszta ja już mam dość znosić te jego odzywki , nie wiem czy w ogóle z nim być? zdesperowana nie jestem , mogłabym mieć innego faceta .

Gość jupiiiiii
weź dziewczyno nie odzywaj się do takiego tępaka

Gość jupiiiiii
wyjechać!? po czymś takim w życiu

Gość dżozefina
ja bym w życiu nigdzie nie pojechała, a chłopaka za taki odzywki olała

Gość kachaaaa888333
i ty jeszcze masz jakies watpliwosci czy jechac? chyba slusznie facet nazwal cie tepakiem:)) przepraszam:)

Gość Alicjaaaaaaaaa2133
tak się zastanawiam dlaczego on mnie wyzywa właściwie bez powodu?albo z błahego powodu.. czasem mówi do mnie ,,słoneczko " ,,kochanie" ,a czasem takie coś.. Wiem ,że mu zależy na tym wyjeździe ,ale mam mu ochote powiedzieć żeby sobie jechał z mamusia tylko skoro nie rozmawia z tępakami poza tym w koncu chyba zasługuje na nauczkę? bo nie pierwszy raz juz sie tak do mnie odezwał :O sama nie wiem czemu sobie na to pozwalałam ..

Gość Alicjaaaaaaaaa2133
On niby po takich odzywkach mnie przeprasza nie raz , mowi ,że przesadził itd ,a potem znowu to samo jest tłumaczy to nerwami w pracy ,ale też mi usprawiedliwienie..

Gość niektórym nie dogodzisz
dzizas! Ręce opadają. A ta się jeszcze zastanawia:/ Weź sobie zorganizuj jakoś czas, a on niech się wypcha.

Gość kachaaaa888333
uuu to nie chcialabym widziec co bedzie po slubie. najgorsi sa tacy faceci co najpierw sloneczko, potem cie wyzwa a potem przepraszaja. to mi przypomina faceta, ktory bije zone a potem przeprasza. nerwy w pracy? ok. ja tez przychodze czasami wk.. z pracy, ale nie wyzywam nikogo. co najwyzej to mowie mu ze chce zostac chwile sama i tyle.

A swoją drogą, dlaczego napisał, że od rana go wkurwiasz? Czym?

Gość Alicjaaaaaaaaa2133
Nie wiem właśnie czym go niby,, wkurwiam " .. chyba tym że sie dopytywalam o ten wyjazd i ,że sie spytałam czy jedziemy z jego mamą rozmowa wyglądała tak : Ja: no ja właśnie skonczyłam egzamin On:Już? no to czemu jeszcze do mnie nie jedziesz? Ja: a bo jeszcze jutro mam zaliczenie. przyjadę jutro ,albo w pt . a jak w ogóle ma wyglądać ten wyjazd na weekend? gdzie jedziemy? On: no przecież ci mówiłem gdzie i wogóle ja: nie mówiłeś nic tylko ,że wyjedzamy on: ( zdenerwowany): do tego domku co rok temu przecież mówiłem ci do tego co byliśmy z mamą ja: to znowu teraz chcesz jechać z mamą? on : dobra ,pa no i potem mi napisał tego smsa ..niby ta rozmowa ze mną go tak ,,wkurwila" i to ,że mam sesje i mam mniej czasu dla niego

ok to podtrzymuje moje zdanie - zorganizuj sobie jakoś czas, a on niech się wypcha sianem. Nie pisz, nie dzwoń, poczekaj co zrobi. Ale jeśli, to nie pierwszy raz się zdarza, to ja bym zmieniła chłopaka.