Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partycja kazadi

JAKIE MACIE CIŚNIENIE KRWI RANO JAK MIERZYCIE I PULS??

Polecane posty

Gość gość
co poniedziałek jakiś huuj piertolony reklamuje te jeebaane cisnieniomierze!!!! wypiertalaj k*****o!!!

Gość gość
Chwalę sobie Duo Control, atestowany pulsooksymetr można mieć tutaj zaufanie co do pomiarów że są faktycznie zrobione precyzyjnie.

Gość gość
Kupowałem Duo Control ponad rok temu i bada caly czas bardzo dobrze dokładnie nie widzę żeby cokolwiek fałszowało

Gość gość
Dałam się przyjaciółce namówić na SmartCardio i DuoControl i tanio nam to wyszło, koszty się rozeszły na 2 osoby. Ona potrzebowała ciśnieniomierza ja z kolei pulsooksymetru. :)

Gość gość
Warto było kupić DuoControl proste rozwiązanie do codziennej kontroli saturacji, zdecydowanie polecam ;-)

Gość gość
Mam też dobre zdanie na temat badań przez DuoControl. Miałem wcześniej inny przyrząd gdzie wyniki były od sasa do lasa, bardzo różne, rozrzucone. Tutaj jest precyzyjnie szybko wiarygodnie... duża tutaj zasługa na pewno niskiej perfuzji i niwelacji drgań co w innych modelach jest często problemem.

Gość gość
Gdzie mogę zamówić jak najtaniej ten Duo Control?

Gość kuba

Jak zerkniecie sobie do Sanity to tam mają model DuoControl i z tego co wiem to ma dobre opinie użytkowników. Sam nie miałem go w ręku, ale miałem od tej firmy ciśnieniomierz i byłem tak ogólnie zadowolony.