Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomiinajkaa

Najdziwniejsze objawy ciąży . ..

Polecane posty

Gość zapomiinajkaa

Hej:) Jakie miałyście najdziwniejsze objawy ciąży?? I po jakim czasie od zapłodnienia??

Gość bleblebleblekffg
ja po ok 10 dniach od zapłodnienia miałam notoryczną zgagę, ale tylko w nocy :/

Gość zapomiinajkaa
ja miałam jakieś dziwne skurcze w dole brzucha:) i zgagę też:) właśnie dowiedziałam się że jestem w ciąży - 5 tydzień:)

Gość 2 tygodnie od zaplodnienia
w salonie, siedzac na sofie czulam zapach wymiocin. Dom mialam wysprzatany na blysk, bo robilam BNdzeniowe porzadki wiec wszedzie czuc bylo swiezosc. A ja mimo wszsytko czulam zapach wymiocin. Poza tym mialam taka ochote na alkohol, ze myslalam, ze oszaleje. Wypilam butelke likieru, 4 butelki wina i butelke dzinu w przeciagu 1,5 tygodnia. Przez cale swoje ponad 30letnie zycie nie wypilam w sumie tyle alkoholu co wtedy. 2 tygodnie pozniej zrobilam test - 2krechy jak ta lala. Mimo tej ilosci alkoholu z dzieckiem jest ok. Na szczescie....

Gość bleblebleblekffg
jeszcze zrobiło mi sie nagle niedobrze od odświezacza powietza w kibelku. Wtedy postanowiłam kupić test :)

Gość blr ble
ja jadlam zelki kilogramami :D

Gość blr ble
Po raz kolejny, ale zapytam jeszcze raz: kiedy pojawila sie u Was linia na brzuchu? Na samym poczatku czy dopiero pozniej?

Gość zapomiinajkaa
a wydzielinę jaką miałyście?? i w jaki sposób bolały was piersi..?? Bo mnie przed okresem bolały same sutki a teraz bolą mnie całe piersi...

Gość zapomiinajkaa
hej??

Gość szaramaj
A Ty jesteś w ciąży teraz? bo ja czekam na @ i też sie zastanawiam nad objawami.

Gość blr ble
mi cos stuka z tylu glowy, ze chyba jestem w ciazy, ale jeszcze nie robilam testu, poczekam kilka dni :) tylko zastanawiam sie, czy sie nie nakrecam sama

Gość szaramaj
blr blu- a kiedy miałaś dostać @ ?

Ja w czasie ciąży miałam lepszy węch niż pies myśliwski. Pamiętam jak mój mąż wrócił z wyjazdu. W piątek. I ja do Niego od razu, ze jadł frytki a On "No, we wtorek;/":D

Gość blr ble
okres mam miec za 2-3 dni, dlatego nie robilam jeszcze testu, moze sie pojawi. Poza tym zadnych objawow, tylko to przeswiadczenie...za pierwszym razem mialam tak samo, na drugi dzien po zaplodnieniu wiedzialam, ze jestem w ciazy (chociaz nie bylo zadnych racjonalnych przeslanek:P)

Gość trzmielina
w ogóle nie mam zgagi, natomiast cały I trymest "bekałam" jak stary pijak :). podobno to wynik podwyższonego progesteronu.

Gość zanim jeszcze w ogóle zrobiłam
test, to co siadłam przy kompie (przy biurku) śmierdziało mi rybą, którą jadłam TYDZIEŃ wcześniej i tak dzień w dzień do testu w 32 dc;) już było wiadomo dlaczego mi tak śmierdziało:D

Gość apierdolicie
ja pod koniec 3 miesiaca mialam okropna ochote na seks ale taki baaardzo niegrzeczny i z analem w roli glownej!moj maz byl w niebie!!

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Mój najdziwniejszy objaw to taki, że strasznie lubiłam chemiczne zapachy do tego stopnia że miałam ochotę je zjesc. Płyn do mycia naczyc cytrynowy, pasta do zebow, proszek do prania, lakier do paznokci, klej do butow. masakra...

Gość beetiika
Hej dziewczyny... My z mężem staramy się o dzidziusia.. To już od roku... ale ciągle nie wychodziło Okres dostawałam dokładnie co 27 dni.. ale tym razem się spóźnia już o 6 Na dole brzucha parę razy na dzień mam jakieś bolesne paro - sekundowe skurcze, strasznie bolą mnie piersi, wydzielinę mam białą i strasznie gęstą.. Myślicie że to już...??

Gość apierdolicie
zrob test....

Gość beetiika
postanowiłam że test zrobię w sobotę:) poczekam jeszcze troszkę:)

Gość beetiika
@ mam regularną:) ale dzisiaj już i tak nie kupię testu:) apteka niedaleko domku jest do 15 a tak się złożyło że nie mam dzisiaj auta:)

Gość gość1212121212
w pierwszej ciąży po prostu wiedziałam, że będzie dzidziuś, w drugiej miałam strasznie wyczulony węch, w trzeciej szczerze mówiąc nie pamiętam, ale chyba też węch,a w czwartej zaczęłam co chwilę chodzić siusiu nawet w nocy. kreski brązowej wzdłuż brzucha nigdy nie miałam, tak samo jak nigdy brzuch nie schodził mi niżej przed porodem tylko dopiero w samym dniu porodu....