Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auuuuuu auuuuu auuuuu

Macierewicz Pietrzak Michalkiewicz - autorytety dla zgorzkniałych wyznawców PiSu

Polecane posty

:classic_cool:

mam 55 lat i moje najwieksze zyciowe osiagniecie to donoszenie do SB na kolegow, kolezanki, wlasna dziewczyne a nawet na wlasna rodzine!:classic_cool:

Gość autorytety POmatołów i SLD
to najgorsze szumowiny liberalno-lewackie takie jak: Michnik, Kwaśniewski, Wałęsa- agent Bolek, ta czerwona świnia ciągle zapraszana do tvn24 Waldemar, Kuczyński, Urban, Balcerowicz, ta kurduplica Pietrzyk, Jaruzelski, agent Passent, żydówka Szymborska popierająca za komuny Stalina i nawołująca do wykonania wyroków na biskupach, Nałęcz dewiant i wiele kanalii na która powołują się jako na autorytety ludzie głosujący na PO i SLD czyli dwie największe szkodliwe w Polsce sekty.

Gość autorytety POmatołów i SLD
moje życie jest samotne, smutne i nieszczęśliwe, nie mam przyjaciół, znajomych, nie mam pracy, mieszkam z mamą, czasami za jej emeryturę kupie piwo w biedronce i wyobrażam sobie że kupiłem używanego wartburga w dobrym stanie

Gość Pietrzakowi na starość
odbiło i wygłasza płomienne narodowo - zidiociałe monologi :D

Gość pietrzakowi odbiło od czasu
gdy wystartował w wyborach prezydenckich :classic_cool:

Gość trójka psychopatów
do leczenia zamknietego:D

Gość sprawdz
MICHALKIEWICZ W ZYCIU NIE POPARŁ PISU PROSZE TUTAJ NIE KŁĄMAĆ ! NA YOUTUBE SA MEGA CIEKAWE WYKŁADY, MICHALKIEWICZ TO OSTATNIA OSOBA KTORA BY POPARŁĄ JAKĄKOLWIEK PARTIE W OBECNYM PARLEMENCIE

Gość sprawdz
a z pisu Michalkiewicz się naśmiewa dosyć często że to lewicująca partia, choćby dlatego że pis i po głosuje w 80% tak samo