Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawełek_

Kobiety żeby znaleźć partnera nic nie musi robić ,wystarczy że jest miła

Polecane posty

i uśmiechnięta, a adoratorzy zaraz się znajdą. A facet jeśli nie jest zabójczo przystojny nie ma szans na to by jakaś kobieta go poderwała. Poza tym śmiesznie by to wyglądało. A dziewczyny ? Usiądzie w parku na ławce, ładnie się ubierze, uśmiecha do innych i na pewno chętny/chętni się znajdą. Może też grać w sklepie sierotkę marysię która np nie potrafi wybrać roweru czy kibelka w OBI. To kobieta decyduje ,czy chcę być podrywana czy też nie. Faceci to marionetki.

Gość reminka orange
podryw na kibel? aż się boję myśleć, gdzie odbędzie się pierwsza randka :D

Hehe, ale coś w tym jest. Podryw na kibel: "Bo ja nie wiem jak się spłukuje..." :D

Do tego miła i uśmiechnięta dodałabym jeszcze ładna to wtedy moge sie zgodzić :P

Gość popierdolonamarzycielka
podszedł do mnie facet w media markt i pyta się czy mi pomoc, ja że oczywiście, bo ja nic nie wiem, pomógł i poszedł sobie, i co ty na to autorze?:D

e tam ,brzydką tez by ktos zaliczyl a brzydkiemu facetowi zadna sama z siebie nie da tylko że kobietkom mniej zależy na jednorazowym bzykanku( większości przynajmniej)

a co miałam robić??:D

a co miałam robić?? może rozłożyć nogi wtedy napewno by sie zainteresował :D

ja akurat tego nie potrafię, a jak czegoś nie potrafię to tego nie robię:)

jest taka sytuacja : kobieta lezy w pokoju nago na łozku - wiekszosc facetów (wolnych ) skorzysta ... Lezy nagi facet - kobieta zacznie się smiac albo bedzie oburzona :D chyba ,ze bedzie przystojny to wtedy moze sie zdecyduje a on dalej wszystko pociągnie

chciałbyś tak leżeć jak ta kobieta i czekać?

Gość jupiiiiii
świat jest tak urządzony że to niestety facet ma dominować nie kobieta

Swiat sie zmienil ,tj Wy go zmienilyscie W sobotre jechalem metrem i widzialem jak dwie super laseczki podrywaly obcego goscia ( mozna sie domyslic,ze do brzydkich nie nalezal) ... tez bym tak chcial :classic_cool:

Gość jupiiiiii
jeżeli chodzi o mnie to ja w życiu nie zrobiłabym pierwszego kroku nawet jeżeli by mi się cholernie podobał

Gość saasasasasasasa
Jak wygladalo tpo podrywanie w metrze, co robily?

Gość szklana fifka
Usiądzie w parku na ławce, ładnie się ubierze, uśmiecha do innych i na pewno chętny/chętni się znajdą. który facet chodzi po parkach ?

Wsiadly na stacji , ten koleś byl na przeciwko mnie ,ciagle na niego zerkały , on na te dwie rowniez. Zaczęly sie usmiechac,on tez i sie dosiadly obok niego z dwoch stron , bardzoo blisko :classic_cool: , uslyszalem ze o imie go pytaly ,, pozniej w centrum wlazlo troche ludzi ,a pozniej skurwiel z nimi wysiadł uradowany tzn one wysiadały ,staly przy drzwiach usmiechaly sie i on wstal w ostatniej chwili i poszedl z nimi :classic_cool: sory ,ze tak chaotycznie ,nie umiem pisac ;o

Gość ona zmęczona oooo
Po parkach chodzą emeryci i ekhibicjonisci :D

Gość jupiiiiii
i powiedź że chciałbyś być na miejscu tego faceta

Gość jupiiiiii
no i zapewne chciałbyś żeby kobiety wchodziły ci same do łóżka

Gość Doradca od 7
No Pawełek do chuja, na tym polega obecny i aktualny trend i flirt. Laski - odważne, pewne siebie, nabuzowane - podrywają tylko przystojniaków na ktorych mają ochotę. Inne piękne kobiety z reguly czekają na podryw. Jesli chcesz coś zdziałać to musisz wykazywać się odwagą. Wiadomo, że większości jej brakuje, peszą się. Rady są takie, że musisz bardzo chcieć poderwać fajną dziewczynę, a nie mieć podejście co będzie to będzie. Musisz być pewny siebie czyli czuć się komfortowo, fajnie ubrany, ostrzyżony, no nie jakiś luj czy byle jaki sweter na sobie. Musisz się czuć dobrze w swojej skórze to potem laski też czują że jestes pewny siebie. Nie zrażaj sie absolutnie jakimiś niepowodzeniami z laskami typu śmichy chichy. Pamiętaj że dupy są pewne siebie jak sa w stadzie. Faceci też zresztą. Jak idą 4 laski to każda z podniesioną głową i coco jumbo, a jak jest jedna to już nie taki hojrak.

Gość hah hahahhahahaha
Dobry wygląd = pewność siebie Brzydki facet ,ktory udaje pewnego siebie , co to nie ja , tylko sie osmieszy :O

Gość Doradca od 7
Zatem kontynuując mą wypowiedz - bierz w garść swoje życie. Jakimś wyjściem dla nieśmiałych jest podrywanie na portalach i gadki szmatki przez neta, ale kurna 90 % to pasztety te laski z neta. Też tak pare lat zarywałem i może dosłownie 3 sztuki były warte uwagi szczupłe zadbane i takie na które miałem poważną ochotę. Natomiast reszta to otyłe panie. No co kto lubi, nie obrażam tych 'puszystych' też mają prawo do zwiazkow. Ale wole szczupłe piekne długonogie sztuki, a takie spotykam na starym rynku, na imprezkach a nie na necie. Zreszta jak taka piekna ma konto w necie na fotce pl czy innym dziadostwie, to ma taki natłok informacji i wiadomosci ze nie znajdzie Ciebie. O wiele wieksze szanse w podrywie na żywo. Tylko Matko Boska, mierz siły na zamiary. Jak wyglądasz jak ostatni skunks to też się nie porywaj na Penelope Cruz!