Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawełek_

Kobiety żeby znaleźć partnera nic nie musi robić ,wystarczy że jest miła

Polecane posty

Gość Doradca od 7
Ale to nie chodzi o pewność siebie typu 'co to nie ja' Nie chodzi o pyszałkowatość i zarozumiałość! to chodzi o pewność siebie w sensie, że masz swoje zdanie w rozmowie, zainteresowania, masz wiedzieć o czym mówisz i nie dasz się zgnoić czy speszyć byle jakiej lasce ktora Ci cos powie nieprzychylnego. Po prostu kulturalnie odpierasz zarzuty i idziesz dalej. Pewność siebie że nie polecisz z rykiem na forum się wyzalic jak Cie cos niemilego spotka. Znaj swoją wartosc, jestem wartosciowym człowiekiem i tak mają mnie postrzegac laski.

Gość jiojio
doradco, a jak ty czlowieku wygladasz? Rowniez jestes taki krytyczny w stosunku do siebie?

Gość Doradca od 7
Mierze siły na zamiary i startuje do kobiet ktore sa na moim poziomie i w moim zasięgu wyglądu i intelektu. Mam prawo wyrazic zdanie chyba ze nie kreca mnie grube laski? Tak samo wiekszosc pieknych lasek nie spojrzy na grubego faceta.

Gość prawie była..
Dokladnie tak.Mój miał koleżankę,która była dla niego zawsze miła i .........zamieniła się w kochankę. Teraz ja też jestem koleżanką,nic w domu nie robię,kazdy sprząta po sobie,gotuje dla siebie ,spędzam czas jak mi pasuje,jestem wypoczęta,więc teraz też usmiecham się i tez jestem miła. Wzrok faceta i zaskoczenie bezcenne-lubi koleżanki,to ma czego chciał

Gość jupiiiiii
doradco czyli radzisz autorowi żeby poszukał sobie dziewczyny na swoim poziomie i intelekcie?

Gość Doradca od 7
Dla mnie tez, ale wyglad przyciaga. Przeciez nie bedziesz z kims, kto Ci sie fizycznie nie podoba. Jest cala masa pieknych i madrych pań

Gość b vwjrtbnk nbjmktnyhklynjlyknm
"dupy"! jesli tak mowisz na kobiety, znaczy, ze jestes chujem!

Gość simian raticus - socjolog
Każda potwora znajdzie swego amatora!

Gość Pawełek_ to baba z meskim
nikiem :O