Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaasia8282

Którą sukienke dla córki na roczek??

Polecane posty

Gość alalalallallaaaaaaaaaaa
ludzie to juz trzeba sie pytac na forum zeby ubrac dziecko :(

Gość kasiaa:))))
ta druga ładniejsza. Ta pierwsza to raczej na chrzest

Gość Kaasia8282
Poprostu ciekawa jestem która bardziej pasuje :)

Gość eerdds
drugą:)zdecydowanie:)

Gość druga jest sliczna :)
jw

Gość dfgdsgdsfgdsgdr
zdecydowanie druga zsliczna i wdzieczna

Gość ja dziś
o ja pitole, a teraz to roczek już jak slub czy komunia??????? dziecko się ubiera normalnie, na codzień czysto i wygodnie i nie widze róznicy czy to roczek czy inny dzień.

Gość jestemwszoku!!!!
Jak do kościoła, to pierwszą, jak na zwykłe urodziny, to drugą. To chyba nie takie trudne?

Gość Mama Nikoli
Druga wygrywa! Moja corcia tez niedlugo ma roczek, to wielkie swieto i wypada dziecko ladnie ubrac:)

ta druga ładniejsza :) do ja dziś a czy Ty na imprezę urodzinową ubierasz się normalnie ??? jeśli tak to sorki, więcej pytań nie mam...:O Autorko Twoja córka będzie ślicznie wyglądać w tym uroczystym dniu :)

Gość Mama Nikoli
Kasiu a ile osob bedzie na roczku? Tak z ciekawosci pytam. I jak planujesz te impreze?

Gość ja dziś
bzdura i jeszcze raz bzdura. A jak nie ma roczku, to należy ubierać brzydko. Co za idiotyzm. A buty na obcasie też i makijaż?????

Gość do ja dzis-
wypyerdalaj wstretna wiedzmo! nie podoba ci sie to won, sama sie ubierz w szmaty i chooj ci do tego co zalozy autorka autorko, 2 ladna! pierwsza tez, ale ta 2 jest extra:D

Gość lkjn
kasiu a ile żadasz do koperty dla dziecka? a salę masz i zaproszenia wysłane???? PORAŻKA biedne dziecko.

Gość ja dziś
wypraszam sobie takie teksty- zapytała to odpowiadam, bo mi wolno. chce krzywdzić dziecko to prosze bardzo :-D

Gość ja dziś
Odpowiadam- uważam, ze dziecku rocznemu sie imprezy nie robi. Dzień z najblizszymi z mamą i tatą, a nie spraszać ludzi którym gówno do tego, ze ja rok temu rodziłam.

Gość do lkjn
a ciebie pewnie kretynko nie stac zeby zrobic dziecku urodziny i plujesz jadem przez to! nawet jak autorka zrobi roczek na 40osob i da zaproszenia to ciebie to powinno najmniej obchodzić zawistna babo! moja corka miala roczek na 20osob, wszyscy dostali fajne kolorowe zaproszenia dane w jej imieniu, byl tort za 150zl, byla sukienka balowa, bylo mnostwo fajnych prezentów i kasy, bylo duzo potraw i alkohol drogi (w umiarkowanej ilosc- co bys ze mnie patologii nie zrobila!) i gówno ci do tego! a teraz pojedź po mnie, bo mam kase i moje dziecko obchodzi uroczystosci hehehehhe żalosne co niektóre jesteście!

a jak juz autorko ubierzesz corke w te słitasne sukieneczki, to nie zapomnij ją poinstruowac, zeby przy stole wsrod gosci zachowywała sie kulturalnie, jadła nozem i widelcem, nie mlaskała..no i sliniak koniecznie dobierz pod sukienke, to baardzo wazny element stroju urodzinowego:D :P:P

Gość do ---do lkjn
tak, tak..a potem sie obudzilas:D z kacem po tym drogim alkoholu:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ja dziś
Stać mnie ale zmiast karmić gosci wolę kupić coś dziecku. Moje dziecko tez miało roczek i spędziło ten dzień cały z rodzicami, na spacerze i wspólnych zabawach i wspominaniu. A jak bedzie miało tyle lat że będzie wiedziało co to są urodziny, to sobie zaprosi kogo zechce :-D

Gość druga....
jest sliczna :-)

Gość do ja dzis-
no prosze cie, nie bądz smieszna, jestes zazdrosna czy nie masz rodziny i przyjaciol? a moze nie mozesz miec dzieci lub ich nie masz? przestan naprawde bo padne! dlaczego mamy nie robic roczku dziecka? to tak wazne swięto dla rodziny i przyjaciol tak samo jak chrzest,komunia czy 18stka! to po prostu pierwsze,jakże wazne urodziny dziecka!!!! zaprasza sie na nie wszystkich, ktorych to dziecko wlasnie obchodzi, a skoro Twoja rodzine-jesli ja masz-gówno obchodzi twoje dziecko to masz problem. w mojej rodzinie moje dziecko to bardzo wazny czlowiek, wiec na roczek przybyli chrzestni,dziadkowie,moje rodzenstwo i wszyscy sie swietnie bawili, ci wszyscy, dla ktorych ja i moje dziecko cos znacze!

a skąd będzie wiedziało co to są urodziny jak jej mama nigdy ich dla niej nie będzie wyprawiać??? :D

Gość ja dziś
wyraziłam swoje zdanie. uważam, ze balanga dla rodziców kosztem dziecka jest nie na miejscu i tyle. A teraz stąd spadam.

Gość do lkjn
nie, nie obudziłam się na kacu, wybacz, ale nie kupiłam drogie wina i szampana, po to, żeby się schlać jak ty patologio, tylko, żeby je zdegustować z najbliższymi. nie mierz mnie swoją miarą, może ty chlasz buzuny pod sklepem w urodziny dziecka, ja ci oświadczam, że ja nie;] ---> tak na marginesie, Boże, jakie te baby tutaj na kafeterii są podłe i zawistne! jak ktoś ma lepiej i się do tego przyznaje lub ma inne poglądy i inne spojrzenie na świat to już żyć nie dadzą i zrównają z ziemią, masakra

Gość do ---do lkjn
i do tego nie zrozumialas :D:D:D:D