Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaasia8282

Którą sukienke dla córki na roczek??

Polecane posty

Gość do lkjn
ambrama, dyskusja z tą zawistną babą jest bez sensu, jak grochem o ścianę;p, balanga dla rodziców hhehehehe, a świeczki dmuchałam,dostałam prezenty i śmiałam się ja i moi goście,a nie dziecko? hehehehe, dobre!

lkjn,a co to buzuny? cos widac dobrze sie orientujesz w terminologii budkowo-sklepowo-piwnej:P

Gość ja dziś
. i jeszcze tylko jedno- czy myślicie że w którejkolwiek z tych sukienek dziecku rocznemu będzie wygodnie, w upał? pa.

Gość do lkjn
dobrze zrozumiałam, że wg ciebie mi się to przyśniło;] wiesz, nie muszę ci udowadniać, że mam kasę na drogi alkohol i zrobienie hucznej imprezy dziecku! może ty klepiesz biedę i tak ci gul skacze, ze ktoś może urządzić roczek, a ty nie;] sweetrose - nie pijam buzunów, a ci co je piją to ich tak nie nazywają napewno, jakbys troche pomyslala to bys wiedziała, że tak sie mówi z pogardą i zartem o tanich winach, więc z tych "luksusów" nie korzystam raczej;/Boże, widzisz i nie grzmisz, daj rozumu troche co niektórym;/

Gość cała kafeteria!:0
jak się komuś lepiej powodzi i stać go na wiele więcej niż resztę to zaraz jest besztany...skoro "do lkjn" stać na drogi alkohol i imprezy dla dziecka to niech robi, a wy nie musicie zaraz robić z tego szumu zawistne krowy!!!!

Gość cała kafeteria!:0
kasia, błagam Cię, Ty nie rób tego roczku i nie zakładaj córce sukienki, bo jej wielką krzywdę wyrządzisz, będzie miała traumę do końca życia, a Ty i Twoja rodzina zbankrutujecie z powodu jednej "niepotrzebnej" imprezy i już nikt nie przyjdzie na komunię,18stkę i ślub Twojego dziecka, bo na pewno "ich Twoje dziecko gówno obchodzi" hehehehe:D masakra, jakie te baby są głupie i podłe! kasiu, zdecydowanie druga kiecka:D

Gość ojeeeeeeeeeeeeeej
a ja też zrobiłam mojej małej roczek, były balony, tort ze świeczkami, było 18gości, różowa sukienka, mnóstwo prezentów i huczna zabawa, ojej i co teraz, jestem wyrodną matką, mojemu dziecku stała się niewybaczalna krzywda, chyba tego nie przeżyję, że zrobiłam niepotrzebną imprezę i ubrałam małą w sukienkę! a mogłam zainwestować te 500zł w przyszlość dziecka, o nie, jak mogłam hahahahahahhahaha:D

Gość jak kogoś stać to niech robi!
a co! można zrobić roczek, można inwestować w dziecko i jego przyszłość, można kupować drogie towary, więc nie wiem po co ta zawiść! jak autorka chce, to niech nawet za 5tys zrobi ten roczek! nie ujadajcie tak mamuśki wredne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja najczęściej dla swoich pociech kupuję ubrania ze stronki allinside.pl. Prócz tego, że te ubrania są bardzo fajne to dodatkowo są modne i tanie

Gość gość
spadaj spamerko