Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretna

luteina

Polecane posty

Gość dyskretna

witam , od ponad 3 mies nie mam okresu przez odchudzanie. lekarz gin. wypisal mi luteine, mam zazywac 10 dni, potem po 2 tyg od odstawienia okres powinien sie pojawic. zazywam ją 5 dzien. Mmam pytsanie czy jesli teraz okres sie pojawi, to nastepny powinnam juz dostac bez braia tabletek/? Bo nic mi lekarz mi mowil ze brac je mam przez kilka kolejnych cykli. W takim razie rozumiem ze gdy zazywa sie luteina, powoduje ona powrot okresu, a TAKZE jego normalne przyjscie za 2, 3, ... kolejne cykle.. ?

Gość joko lokok
jezeli chodzi o mnie to po pierwszej serii pojawil mi sie okres... i potem za miesiac znow wystapił bez brania tabletek,, tabletki posłuzyły jedynie do wywołania ''raz;'' okresu - w moim przypadku

Gość ona do kwadratu
powiem szczerze ze nie wiem ja tez mialam taki problem i jak wzielam to mialam okres prawie 2 tygodnie;P no moze ponad 10 dni;D eech wiec sie nie martw jak tak bedzie;) ale ja bymna twoim miejscu czekala jak sie pokarze bo narazie nie ma o czym myslec, bo moze np po tych 10 dniach dopiero zaczac. sama zobaczysz jak bedzie;) ale jesli przed tymi 10 dniami,jak zalecil lekarz to najlepiej zadzwon i sie dpopytaj

Gość dyskretna
dzieki za odpowiedzi ;) bede czekac bo w zasadzie powinien sie pojawic po odstawieniu tabletek xd a i nie wiem czy to objawy zbizajacego sie okresu ale po tabletkach jestem strasznie senna, wyskoczyly pryszcze (jak zawsze przed miesiaczka) no i bola mnie piersi przy dotyku.