Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajaja

PORADZCIE MI JAK ZADBAC O MOJA CERE I WŁOSY- DZIEWCZYNY!

Polecane posty

Gość ajajajaja

mam 20 lat, najdłuzsze wakacje i chciałabym wreszcie zadbac o siebie. Pomóżcie dziewczyny, jak polepszyc stan cery i włosów? Moja cera: - blada, szara, anemiczna ( mimo,ze nie pale) -naczynkowa -na nosie mam czarne zaskórniki Moje włosy: - lekko krecone długie - przesuszone, łamliwe -puszace sie Z góry dziekuje za rady :)

Gość mydestinationnnnnn
polecam tabletki na włosy, skóre i paznokcie :) pełno ich na rynku i najlepiej stosować je choziaż 3 miesiące ;) a na włosy polecam Maseczkę Wax i jedwab. Używam go po każdym myciu i włosy są śliczne :) najlepszy według mnie jest jedwab CHI. Miałam wcześniej z biosilka i z Waxa ale ten sprawdza się najlepiej :)

Gość mydestinationnnnnn
Aaaa i radze podciąć włosy tzn. obciąc rozdwojone końcówki i włosy od razu są ładniejsze :)

Gość gruba dupaaaaa
tez mam 20 lat cerę taką i włosy tez:) cerę to nawet gorszą bo mam przebarwienia i zaskorniki nie tylko na nosie. serum z witaminą C nadaje blasku, ja sobie jeszcze nie kupiłam, ale zamierzam:)

Gość ajajajaja
Jesli chodzi o tabletki to brałam Merz Special i w ogóle nie pomógł- włosy wypadaja dalej:(

Gość gruba dupaaaaa
włosy to mam niezłą szopę, dobra jest odżywka davines anti-frizz, tylko droga, ale polecam:)

Gość desperadoska:)
-podciąć końcówki, -jedwab do włosów i odzywka ze spłukiwanie np dove -pare dni bez makijażu, -peeling ja uzywam garniera -krem nawilzajacy lekki; -aktywnosc na swiezym powietrzu, -co najmniej 7 godzin snu, -dobry humor i pozytywne nastawienie:) ps mozesz przyjac skrzyp polny-tabletki

Gość gruba dupaaaaa
merz też brałam, jakoś nie pomógł.

Gość ajajajaja
hmmm a jakies żele, peelingi do twarzy godne polecenia?:)

Gość ajajajaja
dziewczyny a na worki pod oczami co?:( a co do kremów to mam krem na noc z kwasem hialuronowym, dobrze nawilza, tylko ciagle zapominam go smarowac na noc:-O

Gość miko...123
włosy - idź do dobrego fyzjera, dobierze Ci odpowiednią fryzurę do twarzy + odżywka dobra, jeśli masz suche włosy to polecam kallos mleczną odżywkę, za litr na allegro zapłacisz ok 15zl a jest naprawdę dobra cera - nie używaj żeli, mleczek i takich gówien :o Miałam taki sam problem i przestałam myc twarz różnymi mazidłami a przeszłam na zwykłe mydło natłuszczające, do tego krem ziaja ten do suchej i cera zrobiła sie gładka i bez zaskórników, raz na 2 tyg robię peeling z kawy.

Gość ajajajaja
miko--- a mydło bedzie dobre dla naczynkowej cery?