Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adssccc

Czy ujdzie w tlumie moja figura ?

Polecane posty

Gość nonononono
jak najbardziej

Gość niektórym nie dogodzisz
ujdzie:) Brzuszek Ci pieje.

Gość adssccc
wiem :(

Gość tress
a bez ubrania ?

Gość ffdgfdgfg
DZIECI WY MACIE NASRANE WE LBACH , ANOREKTYCZKI, dziewczyna na focie jest jak najbardziej swietnej figury. Pocwicz autorko topiku brzuszki a brzuszek bedzie ok

Gość kalanchoe
ffdgfdgfg ma rację, tak ma wyglądać kobieta

Gość dsdsdsdsd
ja cie chyba znam, jestes moja sasiadką :O kto by sie spodziewal ze masz takie kompleksy szok

Gość adssccc
raczej nie bo nie mieszkam w Polsce .. :) Nie podoba mi sie ten brzuch nawet brzuszki nic nie dają, serio! I nogi :( i szerokie ramiona mam..

Gość hgbrgrenfo
masz wstretne krotkie nogi i wystajacy brzuch..... feeee Aby biust ladny ale pewnie jak zdejmiesz stanik to wisi do pasa... Powinnas zaczac cwiczyc

Gość adssccc
oblubienica właśnie, ale zaczęłam juz w styczniu biegać, z czasem coraz więcej, cwicze na rowerku stacjonarnym + brzuszki / przysiady i rózne takie wyszukane w necie, a waga ani drgnie

Słuchaj, jesteś raczej taka zbita. No i taka jesteś, masz masywną sylwetkę, ale wyglądasz dobrze, tzn. apetycznie. Nie masz się czego wstydzić. Masz ładny biust. A brzuch? Ja ważę 50 kg i tez mam za duży brzuch:) I co z tego?

Gość wether
nie jest źle tylko ktoś ci buzię węglem pomazał ;-)

Gość ffdgfdgfg
a moze masz wzdecia?

Gość AgnieszkaMilanooo
jestes w ciąży/??

Gość Nie powinnaś mieć kompleksow
Ja też nie mam nog jak patyki ale je pokazuję bo są długie i zgrabne, opalone wygladaja super. Brzuch co prawda mam płaski, ale biust spory i pupę ale ćwicze i jestem jędrna :)

Gość adssccc
hehe nie jestem :D az tak tragicznie to wyglada?:( Mam cos z jelitami ale to raczej z wygladem brzucha nic nie ma Ile mi dajecie wzrostu i wagi? :o szczerze.. zaraz sie przyznam ile mam :)

Gość karolina32help12
tak sie scisnelas tym paskiem ze brzuch sobie 'podkreslilas' to zdjecie mowi ' zobacz na moj bebzon' kup sobie jakas bluzke ktora podkresli biust, ale zaraz pod biustem jest puszczona luzna, zwiewna. a nie obcisla.

Gość adssccc
nic nie ma WSPÓLNEGO**

Gość adssccc
a moje wydaja sie krotkie w stosunku do całego ciała ;( nawet opalone nie wygladaja ładnie. plus szerokie ramiona( z tyłu wygladaja okropnie) sprawiam wrazenie takiej grubej baby. Nie da sie chyba tego zgubic, taka sylwetka, dlatego mam kompleksy. Wolalabym byc filigranowa:(

Kochana masz podobna figure do mojej tylko ja nogi mam szczuplutkie, niestety z brzuchem byl ten sam problem i z plecami wiec ćwicze teraz pilates i jest fajne forum sfd-forum sportowe, mają bardzo fajnie wszystko opisane i znajdziesz tam mnóstwo cennych rad, zastosuj się do nich i sama zobaczysz jakie bedą efekty.

Gość wether
pozwól nam to ocenić i wrzuć fotkę całej figury w bikini albo bieliźnie

Ja tam czuje się dobrze ze swoim ciałkiem więc nie muszę się kogoś pytać o to, czy ładną mam figure czy nie;)

Gość wygladasz jak po ciąży
,

Gość adssccc
Na pukncie figury mam kompleksy od jakis...3 lat;) Kiedys bylam szczuplejsza i lepiej to wygladało.. Chcialabym sie dobrze czuc w swoim ciele, bo mam wrazenie ze gdy ide to wszystko mi skacze, i takich tunik/sukienek czy nawet rybaczek( nie wspomne o krotkich spodenkach) nie zaloze, mimo ze upal daje bo sie glupio czuje w takich ciuchach.. znowu same luzne za ladnie nie wygladaja.. wiem ze nogi sa takie ale nic na nie działa :( zobacze to forum, dziekuje za rady :*

Gość Katarriss
Mnie również się nie podobasz, jak dla mnie jesteś troszkę przerośnięta może nie tłuszczem ale jesteś jakaś taka masywna jak na kobiety.Najgorszej wypadają u Ciebie nogi które są obleśne i nieforemne.Reszta całkiem ok gdybyś nie była taka przerośnięta.Najładniej prezentuje się talia, jest naprawdę bardzo ładna no i włosy masz piękne.