Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna91

problem z babką i nie tylko

Polecane posty

Gość bezradna91

witam. Mam problem z babka taki,że mnie wiecznie poniża, wyzywa i nawet rzuca się na mnie z łapami. Jak byłam mała już wtedy traktowała mnie tak....zawsze byłam dla niej nikim.Jak ktoś do nas przyjdzie to udaje dobrą i kochana babcię, a na mnie nagaduje,że jestem zła i znęcam się nad nią. Nie mam ojca, bo uciekła jak się dowiedział,że matka jest w ciąży, nigdy go nie widziałam. Wychowała mnie i brata samotnie matka,która była zależna od dziadków. Kiedy dziadek umarł babka obwiniała nas tzn mnie i mame(mój brat dla niej był zawsze kochany) za śmierć dziadka i mówiła że go zniszczyliśmy. A on umarł na raka i nie mieliśmy na to wpływu.:( A najgorsze jest to,że wszyscy wierzą jej we wszystko co mówi o nas. Niedawno był incydent, bo babka się totalnie opiła i darła się na cały głos zabijcie mnie,to był koszmar i zadzwoniliśmy po kochana córeczkę babci i obwiniała nas że to nasza wina, ja jej nie kupiłam flaszki, to był jej wybór. Próbowałam uświadomić wujkowi że nieraz widziałam ją w takim stanie jak byłam mała,a on powiedział żebym nie pyskowała i chciał mnie uderzyć:( mój chrzestny:( nie wiem co mam zrobić,jak przyjdzie co do czego to udaje miłą:( wczoraj rzuciła się na mojego chłopaka z łapami, bo urwał małą gałązkę z drzewa:"( Całą rodzina jest przeciwko nam, jestem załamana, nie wytrzymam w tym domu dłużej a nie mam gdzie się podziać. :( chciałabym umrzeć i nie cierpieć więcej,ale nie mogę tego zrobić mamie i mojemu kochanemu mireczkowi, który mnie bardzo wspiera. Tylko to mi daję jescze siły, ale boję się że mój chłopak tego nie wytrzymie::( Proszę o rady. Z chęcią skontaktuje się z osobami,które mają ten sam problem.

Gość to sie wyprowadz
.

ale gdzie>? pod most ?nie mam kasy i nie mam gdzie się podziać. Dobrze się mówi wyprowadź się

Gość dfhfdghjfgj
masz 20 lat, nie 12, zeby rozpaczac ze ktos na ciebie krzyczy w domu. Na Boga, jestes dorosłą kobietą! Jesli jest tak zle to dlaczego nie pojdziesz do pracy i nie wynajmiesz na poczatek jakiegos pokoju?

jeżeli ktoś był szykanowany od dziecka to nie jest łatwo normalnie funkcjonować. przeciwstawiłam się jej,ale co mam zrobić jak trzy osoby rzucaja się na mnie>? nie mam szans, nie uzalałam się nad sobą

Gość to sie wyprowadz
konkretne pytanie: dlaczego nie pójdziesz do roboty i się nie wyprowadzisz?

Gość dfhfdghjfgj
nie wiem w jaki sposob nawiązałas do mojego posta... Jest ci zle to sie usamodzielnij, jestes dorosła. Czym ty sie wogole w zyciu zajmujesz? Czy siedzisz tylko na utzrymaniu innych? Rozumiem tragedie szykanowania w rodzinie ale nie rozumiem dlaczego dorosła kobieta dalej tkwi w gownie i narzeka zamiast zrobic cos zeby normalnie zyc

Gość dfhfdghjfgj
w czasie wakacji trudno o prace? Prosze cie... wszedzie potrzebują ludzi do sezonowych prac przy zbiorach owocow, kelnerek, to zawsze jest grosz na skromny start

nie chce tu mieszkać , robię wszystko żeby uwilnić się od tego,ale musze jeszcze trochę wytrzymać....to nie jest tak że nic nie robię, a poza tym moja matka mnie nie utrzymuje, bo mam rentę po ojciu

nie chce tu mieszkać , robię wszystko żeby uwilnić się od tego,ale musze jeszcze trochę wytrzymać....to nie jest tak że nic nie robię, a poza tym moja matka mnie nie utrzymuje, bo mam rentę po ojciu

Gość to sie wyprowadz
to spierdalaj jak masz takie podejscie

sam spierdalaj. myślisz że to jest takie łątwe, najlepiej zabije sie i edzie święty spokój

Gość to sie wyprowadz
na kafeterii na pewno.