Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm12

objaw(y) ciazy...dziwne troche;/

Polecane posty

Gość hmmm12

hejcia...wstalam dzisiaj i tak mnie sutki bola ze masakra, dotknac ich niemoge bo bola staramy sie o dzidzie... robilam przed chwila test ale wyszedl negatywny;/ a sutki bola, chodze glodna(a schudlam wazylam sie o dziwo schudlam), jest mi niedobrze i widze ze leciutko bzuch mi sie powiekszyl;/ aaa i ciagle placze:(

Gość Panna_Agnieszka
Żyjemy w takich czasach że mamy apteki a nich testy ciążowe - tak. Mamy lekarzy ginekologów - tak , rożne środki antykoncepcji - tak i zachowania zwane głupotą . Brzuch możesz mieć większy od namiaru płynów, piwa, czy jedzenia, sutki bolą czasami przed okresem czasem po albo jak facet Ci je pogryzie . Większość kobiet ma ciążę pozamaciczna ale chyba pod kolanem i wrodzony syndrom głupoty. Zanim zamieści się jakikolwiek post zastanów sie dwa razy czy warto. Tu są ludzie a nie specjaliści. pozdrawiam.

to wlasnie dlatego pytam o PRZYPADKI!!!! czy jakakolwiek kobita miala takie PRZYPADKI I SIE OKAZALO ZE JEST W CIAZY pozatym mieszkam uk, a tu lekarze sa tacy po jebani ze na zwichniecie nogi dali mi ibuprofen

Gość Panna_Agnieszka
Idz do lekarza dziecko i powiedz ze bola cie cycki i masz większy brzuch to cie wyśmieje. Ty wiesz co to są w ogolę objawy ? albo co to jest ciąża ? Facet się spuścił w ciebie , zero zabezpieczeń, złe samopoczucie po kilku tygodniach, brak okresu, bóle w dole brzucha, mdłości, wtedy można sie zastanawiać o tym czy jest sie w ciąży. A test ciążowy robi sie minimum 2-3 razy i najlepiej każdy inny . A jak dalej masz chore myśli to idziesz do ginekologa albo rzeźnika jak wolisz.

Gość gitczłowieczek
mam w doopie twoje cycki i czy twój fragles zrobił ci w końcu bachora czy nie macierzyński jest od takich rodzących pierdzących urodź se dzieciaka i zeżryj go skoro masz w dupie to wypierdalaj i się nie udzielaj tępa dziwko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!