Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzz155

12 dni po stosunku.. czy mozliwe ze wyjdzie pozytywnie??

Polecane posty

Gość mikamikamikamika
13, jutro mam dostać okres, chociaż jak nie dostanę to i tak nie będę pewna bo zdarzają mi się dłuższe cykle

Gość mikamikamikamika
kurczę, nie jestem pewna tego testu na ile to była druga kreska a na ile gra światła i moja psychika

lepiej poczekac do dnia okresu.Ja np. mam regularne 26 dniowe cykle.Gdybym nie dostała to juz wiem ze cos jest na rzeczy bo mi sie nigdy nie spoźnia.Ja własnie dlatego nie robie teraz zeby sie nie rozczarowac.Czytałam gdzies ze najbardziej wiarygodny test jest po 14 dniach od stosunku.Kurcze ja kochałam sie w dni płodne na dzien przed owulką i tak mnie korci.

a w jakmi dniu cyklu sie staraliscie.Masz jakies domniemane objawy?

ja np.jestem caly czas potwornie śpiącai ciągle kłują mnie jajniki i mimo ze jestem przed okresem i jem duzo to schudłam 1kg

Gość mikamikamikamika
my też się kochaliśmy na dzień przed owulacją, ogólnie to było takie spontaniczne a w dzień owulacji już czułam to kłucie po stronie lewego jajnika więc mam nadzieję, że się udało:) poczekam do poniedziałku, postaram się nie zwariować do tego czasu:) w sumie lepiej trochę poczekać i mieć pewniejszy wynik niż tak żyć w niepewności ale od tygodnia i tak siedzę jak na szpilkach żeby ten test zrobić. Szkoda, że nie wyszło wyraźnie.

tez tak mam i czas jakby stanął w miejscu i mysle tylko o tym tescie ( teraz np. jestem w pracy ) a musze czekac do 22.06 masakra

Gość mikamikamikamika
to ty tak długo jesteś w pracy?

Gość mikamikamikamika
ale w sensie, że do 22

? przeciez jak sie tu udzielam na forum dopiero od 7 rano dzisiaj

u mnie to juz jest 9 dzien po owulacji jak myslicie wyjdzie test w razie czego??robilam 2 dni temu ale wyszedl negatywny

Gość mikamikamikamika
może poczekaj jeszcze tydzień, może test nie wychwycił

Gość mikamikamikamika
testy łapią ciążę kilka dni od tego jak już się komórka zagnieździ a to od owulacji może być 5-7 dni

a po 9 dniach od owulacji to zawczesnie ja czytałam ze dopiero po owulacji musi minąc 2 tygodnie a najlepiej w dniu spodziewanej @

ponoc tak nastepuje po owulacji od 6 do 12 dnia, a ile jeszcze czekasz do okresu

a po owulacji jestem tez 9 dni ale testu nie robie bo to zawczesnie na pewny wynik

wlasnie nie wiem dokladnie bo mam od 27 do 32 dni cykle ostatni byl 32 a dzis jest 24 dc

kto wie moze nam sie udalo:) ale ja mam gdzies takie uczucie ze nie jestem w ciazy ale tam w glebi mam taka nadzieje

to tym bardziej musisz czekac minimum do okresu , ja mam zawsze regularne cykle 26 dniowe

a teraz tez czekam w niepwenosci, a spodziewany okres mam miec 22.06 :(

Gość mikamikamikamika
Ja zauważyłam u siebie taki gęsty śluz. Czytałam właśnie, że to też może być objaw wczesnej ciąży.

Gość mikamikamikamika
zastanawiam się czy skoro dzisiaj wyszła mi taka ledwo widoczna druga kreska na teście to jak bym zrobiła jeszcze jeden test jutro to wyjdzie już ciemniejsza? Czy może lepiej poczekać do poniedziałku?