Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzz155

12 dni po stosunku.. czy mozliwe ze wyjdzie pozytywnie??

Polecane posty

ja tez juz chce zrobic test boli mnie na dole brzuch tak jak na okres

kurcze co do śluzu to ja jest 5 dni przed okresem i mam uczucie jakbym miała cały czas mokro

Gość mikamikamikamika
najchętniej to od razu bym zrobiła ten test ale chyba ty znasz to uczucie:) Aż 4 lata się już staracie? To strasznie długo. A ten bromergon to ma właśnie pomóc w zajściu w ciążę? Nie słyszałam o takim leku. Wiem, że wiele kobiet stosuje duphaston. Ja też go brałam na regulację miesiączek i właśnie na ulotce jest napisane, że stosuje się go u kobiet starających się o dziecko.

ja mam uczucie takiego mokra ale nie jest to śluz taki rozciągliwy jak płodny.Majtki suche , tylko takie uczucie.Nie wiem????????

Gość mikamikamikamika
może jesteś podniecona:) a tak serio to właśnie czytałam, że śluz jest taki gęsty i nieprzeźroczysty a do tego się ciągnie.

Gość mikamikamikamika
mój właśnie jest gęsty i nieprzeźroczysty ale czy się ciągnie to nie sprawdzałam:)

Gość mikamikamikamika
nie no, tego nie powiedziałam:) nie każda kobieta ma takie same objawy, niektórych objawów możesz nie mieć.

dziewczyny ja juz sie doszukiwalam wszystkich objawow zwariuje chyba:( moja psychika juz sie sama nakreca ale te tabl mi daly nadzieje i ta nadzieja mnie dodatkowo nakreca

rossi ja mam taki jakby przezroczysty ale na majtkach wydaje sie bialy..i jest lepki sama juz nie wiem

ja oczywiscie tez wmawiam sobie rozne rzeczy i objawy a pewnie nic z tego nie wyjdzie

rossi kurcze ja sobie tak mysle moze my poprostu za bardzo chcemy i trzeba wyluzowac tylko ze ja chyba nie umiem:(

Gość mikamikamikamika
a wiecie może czy test strumieniowy i płytkowy mają taką samą czułość na hCG? Bo zastanawiam się który teraz kupić, żeby wynik wyszedł bardziej wiarygodny.

Gość mikamikamikamika
chciałabym ale ciągle się boję, że te objawy to jakoś sama się doszukuję na siłę.

Gość mikamikamikamika
to się przyznam, że robiłam test strumieniowy i musiałam zdjąć tą obudowę bo nie byłam pewna czy to kreska czy jakiś cień lub rysa na tej szybce:) ciągle nie jestem pewna bo mogło to być tylko jakieś "wahnięcie" hormonów bo ta druga linia jest ledwo widoczna. Sama nie wiem co o tym myśleć. Oczywiście nadzieję mam i z niecierpliwością czekam poniedziałku. Kupiłam sobie właśnie dwa testy płytkowe więc chyba jeden zrobię jutro rano:)

nawet najbardziej blada krecha oznacza ciaze:) takze gratuluje z calego serca:*;*;:*:*:*:*:*:* najlepiej zrob test z krwi beta hcg i bedziesz miala pewnosc:) a ile dni jestes po owulacji?

Gość mikamikamikamika
dziękuję za gratulacje:) oby były trafione;) po owulacji jestem 13 dni:)

Gość mikamikamikamika
a tą krew to można robić w zwykłej przychodni która ma laboratorium?

ja jestem 9 dni i wlasnie mam bole lekkie brzucha i plecow jak na @ wiec zapewne dostane i znow kolejny bezowocny miesiac beznadziejnych staran...

Gość mikamikamikamika
nie załamuj się, może nie dostaniesz okresu. Różnie to bywa z organizmem kobiety, mnie trochę też bolało i czułam takie napięcie w zeszłą niedzielę.

ja w 6 dni po owulacji czulam klucie w dole brzucha..ale moze to od pecherza??bo ostatnio mnie pieklo przy oddawaniu moczu