Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klara1984

in vitro Lublin

Polecane posty

witam ostatnio spadł na mnie wyrok w postaci złych wyników nasienia męża. Lekarz powiedział że można się starać ale przy takich wynikach naturalne poczęcie graniczy z cudem. Zamierzam poddać się zabiegowi in vitro. Bo na inseminację też nie mamy co liczyć. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia co do klinik w Lublinie? Zastanawiam się nad kliniką w Białymstoku wiem że jest dobra tylko te kilometry mnie odstraszają. Bardzo proszę o opinię co do in vitro w Lublinie

Gość a w jakim sensie
mąz ma slabe wyniki slabe nasienie slaba liczba plemników? fatalna morfologia? bo my z moim m bedziemy przestepowac do inseminacji

Gość a w jakim sensie
aha no to rzczywiscie nie ciekawie:O a dlugo sie staracie juz no moj ma slabo ruchliwe leczenie nie pomaga

staramy się dopiero rok. Ale dobrze że tak wcześnie to wszystko wyszło, mamy więcej czasu na podjęcie leczenia

Gość Poczytajcie1111
Aby szybko i bez problemu zajść w ciążę ważna jest jakość ludzkiej spermy. Warto poczytać o tym na http://seksbaza.com

Gość Marz-enna
Długo zastanawiałam się z mężem nad wyborem kliniki, ale w końcu wybór padł na Abovo właśnie. znam osobiście kilka par, które po leczeniu cieszą się z posiadanych dzieci. Na razie rozpoczęłam wstępne badania i USG, ale już jestem zadowolona z wyboru.

Gość gość
w Lublinie teraz otworzył się Invimed - to jedna z najlepszych placówek w naszym kraju, także polecałabym się tam udać. Na stronie podają, że mają jedną z największych skuteczności w Polsce

Gość gość
w Lublinie teraz otworzył się Invimed - to jedna z najlepszych placówek w naszym kraju, także polecałabym się tam udać. Na stronie podają, że mają jedną z największych skuteczności w Polsce

Gość gość
ech dziewczyny szkoda czasu na Lublin ja straciłam rok zanim trafilam do Białegostoku... czasami jest lepiej pojechać dalej, żeby zwiększyć szanse:)

Gość gość
no niby tak, ale czemu szukac dalej, skoro w Lublinie dopiero co otworzyla sie dobra placowka? invimed ma osrodki w calym kraju i doswiadczona kadre, moze warto tam zajsc zanim sie pojedzie dalej...jednak proces leczenia trwa sporo i wygodniej miec lekarzy i laboratoria nieopodal