Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie co???????????????????

Czy kto tu też tak ma?

Polecane posty

Nosz kooorwa! Mam jakiegoś mega pecha. Jestem dość ładną(wiadomo jak każdy mam mankamenty) brunetką o brązowych oczach,ubieram sie normalnie...a gdzie nie idę to każdy sie na mnie gapi..no koorwa ,moze mnie sie wydaje,że ludzie sie na mnie wrogo patrzą..ale naprawdę,mam wrażenie,że kazdy mnie mierzy..gapi sie. Myślałam,że może mam fobie społeczną...nie wiem :(

Gość skdjgfkfl
schizofrenia

dodam, że preferuję zamożnych i przystojnych panów po 60-tce

Gość ajtpmwgp
Tak faceci nie mogą od ciebie oderwać wyroku, skrzypią im szyje od oglądania się za tobą a kobiety- z zazdrości, a jakże. To nie fobia społeczna, to narcyzm

podszywie - zabawne cholernie . ajtpmwgp - za duzo reklam,czytaj ze zrozumieniem. zaden narcyzm,czasem zdarzy sie ktoś kto powie mi ,że jestem ładna ... - ja w to nie wierzę..ale ogolnie chodzi o to,że ludzie SIE GAPIĄ ! to nie jest żaden narcyzm.

Gość ajtpmwgp
Wiecie co???? Umiem czytać że zrozumieniem tępa krowo jesteś narcyz i tyle. Wydaje ci się że wszyscy się na ciebie gapią, na pewno nie mają co robić tylko gapić się na jakiegos paszteta

w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych