Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr z Wrocławia

Pub blisko dworca Kraków Główny

Polecane posty

Gość Piotr z Wrocławia

Gdzie w Krakowie blisko dworca Kraków Główny jest pub lub inne miejsce gdzie można napić się piwa ??? Pytam ponieważ w sobote jade do Krakowa

Gość 67767
ja otwieram piwo na ulicy i piję

blisko dworca masz Rynek:P Jak chcesz sie napic dobrego piwa to plecam House of beer. Tyle,ze tam nie ma takich sikaczy jak tyskie,lech czy zywiec. Same regionalne.

Gość Piotr z Wrocławia
Mój kuzyn też tak kiedyś zrobił i dostał mandat za picie w miejscu publicznym :)

Gość to chyba tylko we wroclawiu
:D

Gość Piotr z Wrocławia
W Krakowie jestem zwykle raz w roku czyli nie znam tak dokładnie tego miasta i dlatego sie pytam - Gdzie blisko dworca Kraków Gł. jest jakiś pub lub inne miejsce gdzie można napić się piwa ????

no przeciez Ci pisze! Na Rynku. Wychodzisz z dworca, przechodzisz podziemiem na Planty i na florianska. Tam masz duzo knajp. Koło samego dworca nic nie kojarze. A jak Ci spieszno to wyjscie z peronów jest polaczone z Galeria Krakowska,tam sie napijesz jakiegos pseudo piwa.

Gość Echo.
słyszałam o lochness, trzeba przejść przez galerię i naprzeciwko galerii jest, ale nie wiem czy tam dobre piwsko będzie

w Loch Ness nie ma dobrego piwa. Zależy co lubisz Piotrze. Ja u wa piłam dobre w kilku knajpach pod Nasypem i w Spiżu:P Reszty knajp nie pamietam.