Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnybardzosmutny

CO ZROBIC?

Polecane posty

Gość smutnybardzosmutny

witam nie dawno skonczylem szkole wiadomo jak ciezko teraz o prace ale znajomy zalatwi mil "robote" w najlepszej firmie budowlanej w miescie, dostac sie tu bez znajomosci to rzecz niemal niemozliwa. warunki finansowe dobre, w miare dogodne godziny pracy i prestiz firmy w okolicy doskonaly. niestety praca jest dla mnie zbyt ciezka fizycznie, pracuje jako zbrojarz,duzo dzwigania i mocowania sie z zelastwem daje sie we znaki ( mam wiele ran na dloniach i nogach dodatkowo puchna mi nadgarstki ) nie dawno mialem oparacje kolana ktore bardzo mnie boli. po prostu nie wyrabiam. ale wiem ze jak odejde to dlugo nie znajde pracy... mamy w domu duze problemy finansowe, wchodzimy w dlugi trzeba zarabiac i wychodzic na prosta zeby nie wyladowac pod mostem... nie mam pojecia co robic nie wytrzymuje juz fizycznie jade na lekach i zaczynam pic bo wiem ze musze pomoc rodzinie.... co robic?

Gość dfdfdfdfdf
poszukaj innej pracy

Gość dfdfdfdfdf
to zapytaj wrozki sylwusi 88 co robic hehe

Gość smutnybardzosmutny
po wyplacie palne sobie w leb

Gość teraz juz lysy
nie zrobie tego bo nie dociagne do wyplaty :( albo wylece z roboty bo bede opoznial tempo pracy

Gość dfdfdfdfdf
wspolczuje ci :(

Gość też pracuje jako zbrojarz
nie jestem silny a dla mnie nie jest to ciężka praca po prostu młody ma przejebane i jest ganiany kota dociera się