Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnybardzosmutny

CO ZROBIC?

Polecane posty

Gość smutnybardzosmutny

witam nie dawno skonczylem szkole wiadomo jak ciezko teraz o prace ale znajomy zalatwi mil "robote" w najlepszej firmie budowlanej w miescie, dostac sie tu bez znajomosci to rzecz niemal niemozliwa. warunki finansowe dobre, w miare dogodne godziny pracy i prestiz firmy w okolicy doskonaly. niestety praca jest dla mnie zbyt ciezka fizycznie, pracuje jako zbrojarz,duzo dzwigania i mocowania sie z zelastwem daje sie we znaki ( mam wiele ran na dloniach i nogach dodatkowo puchna mi nadgarstki ) nie dawno mialem oparacje kolana ktore bardzo mnie boli. po prostu nie wyrabiam. ale wiem ze jak odejde to dlugo nie znajde pracy... mamy w domu duze problemy finansowe, wchodzimy w dlugi trzeba zarabiac i wychodzic na prosta zeby nie wyladowac pod mostem... nie mam pojecia co robic nie wytrzymuje juz fizycznie jade na lekach i zaczynam pic bo wiem ze musze pomoc rodzinie.... co robic?

Gość o ho....
Jedynie wspolczuc

pracować, takie mamy czasy, rzucisz pracę i co? może w między czasie rozglądaj sie za czymś innym, ale chyba nie masz innego wyjścia jak pracować

Gość smutnybardzosmutny
zacisne zeby i przetrwam jeszcze tydzien dwa miesiac... jestem mlody nie chce na wstepie zycia doroslego stracic zdrowia :(