Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfeshyawhye

Czemu nikt nie przyznaje się że słucha popu?

Polecane posty

Gość rfeshyawhye

To jest taki wstyd czy co? Zawsze każdy mówi że słucha jakiegoś rocku...metalu itd. a okazuje się że słucha popu a wydziwia :o

Gość _X_luska
słuchaj sobie czego chcesz, co cię obchodzą inni

Bo każdy chce być fajny i nieszablonowy[cool Nie chce się przyznać, że bawi go muza produkowana dla bezmyślnych mas

ja slucham popu najczesciej tego co zapodaja w tv i w radiu :P jak mam czas i chec to sciagac piesenki z lat 60-80 ;) a i kocham piosenki Michaela Jacksona :D

Gość jiojio
masz racje. wiekszosc ludzi lubi pop, ale w towarzystwie nikt sie nie przyzna. Sluchanie hip-hopu jest jeszcze uznawalne, ale jak powiesz, ze podoba ci sie piosenka britney spears, to tak jakby popelnic towarzyskie samobijstwo:D

moja siora miała podobnie zaczął jej później puchnąć i ropić od paznokcia musiała do chirurga chodzić żeby jej rozcinali paznoknia i ropa żeby schodziła

Gość rfeshyawhye
A niektórym to pop się kojarzy tylko z Justinkiem Biberkiem i z pokemonami. Hmm dziwne :o

Gość jiojio
ale to dotyczy wszystkich rodzajow rozrywki. Teraz na czasie jest lubienie filmow almodovara, pare lat temu czytanie coehlo oznaczalo, ze jest sie intelektualista (teraz jest raczej odwrotnie:D)

Gość Imm0rtal
Nikt się nie przyznaje, że słucha popu, bo w społeczeństwie panuje taki stereotyp (u młodzieży dokładniej), że jest to "pedalskie". Każdy przejmuje się opinią otaczających osób, jakby ich opinia była takim "wyznacznikiem" co wolno, a co nie. Każdy chce być fajny i udaje, że podoba im się muzyka, którą słuchają znajomi. Nie zawsze, lecz zazwyczaj tak jest.

Gość grubasssssssssssssssssss
Szkoda że teraz pop się kojarzy z kimś takim jak właśnie biber czy doda.Masakra jakaś :o

Gość ja tak nie potrafie
jslucham popu i moja ulubiona woklasitka jest britney spears

Gość A tak wogóle
to każdy rodzaj muzyki się w sumie z czymś kojarzy.Hip hop-no to taki luzacki typek,każdy się go boji... Metal-jakiś mroczny koleś...Pop-fanki justina biebera...

Gość jack ill
słucham tego, co wpadnie mi w ucho

Gość Ja też powiem
I ja też słucham popu.Moją ulubioną wokalistką jest Lady GaGa.Ciągle jej słucham :P

Gość bcnxbvcxvsgeg
ja słucham ciężkiego metalu ale mnie zawsze tępią za to i mówią że to jest wstyd:D

Gość Niech se gadają
Słuchaj to co lubisz :D

ja sie przyznaje,ze slucham popu - moze ludzie za bardzo generalizuja to pojecie,i od razu mysla,ze slucha sie justina biebera? :) Slucham roznej muzyki,od popu po metal, po prostu to co mi w ucho wpadnie.

Gość Navya
ja się tam przyznaje . a co to za wstyd? słucham popu i rocka głownie

Gość ja tak nie potrafie
paulla- a dlaczego sluchanie biebera to wstyd? wg mnie piosenki ma nawet fajne ,chociaz to lalus,ale piosnki sa ok. typowo popowe.

Gość Navya
lubię np lady gage, pussycat dolls, rihanne, lubie nawet niektóre utwory michaela jacksona czy madonny

tak tylko podalam przyklad,bo z tego co widze w necie,to sie z niego smieja. Ale szczerze nie znam jego tworczosci.

Ja słucham popu. Puszczam radio i co poleci to poleci. Zatem popem nie gardzę :P :D

PS. Przy znajomych mówię czasem "słyszeliście najnowszy singiel britnej spirs?" :D Ale wtedy robią miny :o :P

Gość -offerma-
Ta a później,tylko wejdą na kompa to już w youtube wpisują "Britney Spears" :D :D

Gość Śluz jakiś
A ja słucham popu i gadam o tym wszystkim i się nie przejmuję a ostatnio zażartowałam i do nich powiedziałam "Justinek jest słodki prawda?" a oni "Hmm...Taa..." :D :D :D