Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zintruzowany joł men

w Polsce nie ma prespektyw pracy dla młodych

Polecane posty

Gość grandd
wiesz w jakim domu mieszkam i jakim autem jeżdżę ? a mit o rybka;) po co zadajesz takie idiotyczne pytanie? jeżeli twierdzisz, że dom i samochód odzwierciedlają wartość człowieka to masz nieźle narąbane we łbie:) już naprawdę idę stąd !

Gość grandd
odzwierciedla jedynie status społeczny jak coś i tyle, a wartość człowieka poznaje się w jego czynach-im bardziej bardziej szlachetne tym jest wyższa.. brak słów jeżeli uważasz, że kasa określa ludzi.. :o

Gość grandd
i skończ te porównania do Niemiec to bardziej rozwinięty kraj i tyle, nie zależy od jego mieszkańców, historia też miała na to znaczący wpływ..

Gość omg omg omg
znam glupie pizdy ------ i tacy wlasnie biznesmeni jak ty wchodza na polskie salony, elYta z gruba kasa ----- wlasnie pokazujesz poziom polskiego milionera z siankiem przy bucie - taki wlasnie jest obecnie poziom w polsce - chcesz osiagnac - to wyzwij, zrugaj, wez co twoje - good luck!!!!!

Gość omg omg omg
a rzeczywiscie nauczyciele nie sa potrzebni - po co konczyc takie studia? -- faktycznie, nasze dzieci nie musza pojsc do szkoly - bo od razu na inzynierie i nauki scisle sie je wysle.....albo beda robic gruba kase i kupowac wielkie wille tak jak ten nasz biznessmen ---- wow!!!!!

Gość Gutek 890
Faktycznie rynek pracy nie jest zbyt ciekawy,ale myślę że fajną alternatywą jest otwarcie własnego biznesu i pójść właśnie w tym kierunku. Pomysły oraz rady znajdziecie na stronie http://www.e-b2b.org/

Gość Preps must die !
,,mój idiotyzm odziedziczyłem po BOGATYCH RODZICACH Z PREDYSPOZYCJAMI DO ZARABIANIA PIENIĘDZY" ,,wiesz w jakim domu mieszkam i jakim autem jeżdżę ?" To,że ku*** może i mieszkasz w takim domu jakim piszesz jest tylko i wyłącznie zasługą Twoich rodziców , którzy jak wynika z pierwszego cytatu są BOGACI . Powinieneś być im wdzięczny frajerze je**** , że masz o około 60 - 75 % łatwiejsze życie od przeciętnego śmiertelnika , bo skoro są BOGACI to kur** nawet takiego idiotę jak Ty wkręcą za pomocą kasy w przyszłościowy interes dzięki , któremu zarobiłeś kasę na to swoje autko..Pomijając fakt,że dadzą Ci na wszystko w razie potrzeby , bo nie ma: ,,Przykro mi synuś , nie mam.." . Więc ku**o uszanuj,że dostałeś szansę od Boga i urodziłeś się akurat w tej rodzinie,cały i zdrowy.Nie czepiaj się frajerze innych , ludzi młodych, bez koncepcji i także tych załamanych , bo ostatniego czego oni potrzebują to Twoich obelg śmieciu.Życzę Ci ,aby banda dresów postawiła Cię kiedyś na nogi.I to dosłownie .. ;]