Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waaniliaa

Podsłuch w komórce, sposobem na wykrycie zdrady?

Polecane posty

Gość Waaniliaa

Witam, pewnie posypią się na mnie gromy z jasnego nieba, ale postanowiłam jednak spróbować. Mam pewne podejrzenia, że mój chłopak może mnie zdradzać. Nie mam pewności co do tego, dlatego muszę się tej sprawie lepiej przyjrzeć.Poszperałam trochę w necie i wpadłam na kilka pomysłów tylko właśnie chciała się was poradzić. znalazłam np coś takiego spy-shop.pl/oprogramowanie-spyphone-c-36_2_33.html to jakies programy do podsłuchiwania wlaśnie telefonu. Byłabym zdolna posunąć się do tego, żeby podsłuchiwać swojego faceta, tylko mam pełno obaw i bardzo się tego boję. Do tego, troszkę to kosztuje, więc chiałabym mieć tez pewność, że to dobrze działa. Mieliście z czymś takim kiedyś styczność? Czy np mój chłopak moze sie zorientować ze ma zainstalowany jakis podsłuch?

Gość woooojio
a nie lepiej z nim po prostu szczerze pogadać niż od razu go podsłuchiwać ?

Gość maaksymiliaan
Hm, taki program zainstalować to nic trudnego. Jeśli na serio masz takie podejrzenia to czemu nie. Sprawdź go

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
tyyyle kasy?????????przeciez to koszmarnie drogo zarabiam niemalo, a i tak uwazam ze to bardzo dorgo

Gość woooojio
Szczerze mówiąc nie wiem czy to tak bardzo drogo patrząc na skalę czynu ;) Ja chyba jeśli miałbym taką możliwość i kasę oczywiście to zrobiłbym to. Musiałbym mieć do tego oczywiście podstawy i to solidne. Ale na początek i tak jestem za rozmową.

Gość kozka juzka
podluschy sa nielegalne i mozesz za to beknac.