Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen na jawie

marzenie każdej kobiety na świecie

Polecane posty

Gość sen na jawie

to żyć i uprawiać seks w swojej willi , z niewyżytym bogatym ogierem, po "ciężkim dniu pracy" przy całodziennym pindrowaniu się przy lustrze i okazałych zakupach - to jasne choćby jakaś próbowała zaprzeczyć , to oszuka samą siebie [cześć]

Gość Egoiste prodżekte 31
Racja.

Gość kazda kobieta o tym marzy
ameryki nie odkryłeś...

Heh widać że polskich mężczyzn nie stać na zobrazowanie większego stereotypu... jesteście śmieszno-żałośni...

Gość Kamecha dawny Jarek84
tak sobie mówcie szmaciory BUAHAHAHAHAHAHAHA

Gość zgadza się....każda tego chce
😭

Gość nie wstyd sie przyznac
sen na jawie Ameryki nie odkryles,kazda chce bogatego,tylko sie do tego nie przyznaje.Nikt nie chce biadakow. Tylko lezec pachniec,popoijac drinki,to jest zycie. :)

Gość sen na jawie
egoiste podobno jestes kasiasty , to prawda ?🖐️

Gość ale jesteście ograniczeni
:-O gdybym musiała codziennie latać po sklepach i obijać się od ścian w wielkiej willi to wolałabym skoczyć :-D nienawidzę sklepów i zakupów, nawet spożywkę robię pzrez neta :-D a mieszkanko moje 70m kw w zupełności mi wystarcza :-D no i dzięki Bogu mam pracę, która daje mi satysfakcję i kopa do zycia i doskonalenia swoich umiejętności. Gdybym miała tak nudne życie o jakim piszecie to masakra!

Gość sen na jawie polac ci
sen na jawie to żyć i uprawiać seks w swojej willi , z niewyżytym bogatym ogierem, po "ciężkim dniu pracy" przy całodziennym pindrowaniu się przy lustrze i okazałych zakupach - to jasne choćby jakaś próbowała zaprzeczyć , to oszuka samą siebie "

Gość sen na jawie
nie ma kobiet , które nie chcą tak żyć wszystkie macie marzenie nic nie robić i żyć łatwo i przyjemnie - a to ma wam zapewnić facet , który będzie mógł sobie ewentualnie podupczyć wieczorami

No wiec odpowiedz na moje pytanie: Czy nie chcialbys mieszkac w pieknej willi, jezdzic sportowym autem, a po dniu wypelnionym przyjemnosciami wrocic do domu do wykwintnego obiadu i pieknej kobiety ktora w lozku zrobi wszystko co chcesz?

Gość sen na jawie
Zielona Ksiezniczka nie chciałbym a Ty nie stawiaj się już w roli bo chętnie byś już się tam znalazła faceci nie mają takich samych marzeń jak wy

Gość b vwjrtbnk nbjmktnyhklynjlyknm
no i co z tego?... zal ci?

Skad wiesz ze nie jestem juz w takiej roli? ;) Czyli zakladam ze uszczesliwiloby Cie mieszkanie w lepiance z gruba oziebla baba i codzienna harowka za pare groszy? Co kto lubi 🖐️

Gość sen na jawie
Zielona Ksiezniczka "pogratulować roli" bycia wieczornym materacem a moje marzenia zostaw lepiej w spokoju przeciętna kobieto

"Przecietna"? Nie wiesz o mnie nic, ale to niewazne. Lepiej byc przecietna, szczesliwa kobieta niz smutnym frustracikiem ktory swoje rozczarowanie kobietami wywleka na forach internetowych 🖐️

Gość sen na jawie
takimi jak ty nawet nie jestem zaskoczony , a co dopiero rozczarowany a szczęśliwej kobiety to na oczy nie widziałaś

Jezeli opierasz swoja pogarde na tym, ze kobiety wolalyby szczescie i goracy seks w luksusie niz narzekanie i celibat w biedzie, to jest mi ciebie zal. Moze zostales skrzywdzony przez kobiete, ktora wybrala zamozniejszego i stad przekonanie, ze kobiety to dziwki? Nie wiem. W kazdym razie wieje od tego tematu smutkiem i samotnoscia. Przykre. Szczesliwa kobiete ogladam codziennie. W lustrze. Jezeli dla ciebie bycie dopieszczona zona swietnego faceta to to samo co bycie "materacem", to nie zazdroszcze swiatopogladu.

Gość sen na jawie
Twój facet jest tylko do momentu , gdy nie pojawi sie od niego lepszy a w lustrze to oglądasz tylko pełną hipokryzji babę - jak prawie każda - która oszukuje siebie przed lustrem myląc pychę ze szczęsciem

Widzisz - sadzisz mnie miara kobiet, ktore znales. Nie znasz mnie, a generalizujesz i osadzasz, bo cos Cie boli. Masz mnie pewnie za kurwisko, a nie wiesz, ze przysiegalam byc z nim na dobre i na zle i mam zamiar tego dotrzymac. Teraz jest bardzo dobrze. Pare lat temu? Bylo zle, nawet bardzo. Ale przetrwalismy. Powiem Ci z doswiadczenia, ze lepiej jest jesc z nim chinskie zupki, niz z kims innym kawiory. Oczywiscie, ze jest lepiej smiac sie w Porsche niz plakac w maluchu. Ale to nie oznacza, ze kobiety to zdradliwe suki. I nie udawaj, ze bycie z kims dopoki nie zjawi sie ktos lepszy jest domena kobiet. Znam wielu mezczyzn ktorzy byli z kobietami do momentu, az pojawil sie na horyzoncie mlodszy, szczuplejszy model z jedrniejszymi cyckami.

Gość takie tam duperele
Mam swoją willę, na kasę nie narzekam, faktycznie tylko mi ogiera brak: tak na oko koło trzydziestki, ze swoim mieszkaniem, mającego czas dla mnie 3-4 razy w tygodniu, koniecznie brunet, reszta mniej istotna ;) Ach, ale się rozmarzyłam....:D

Gość Autor dobrze gada
a baby klamia :O

Gość offerma oczywiscie ze kłamią
wszystko fajne, poza tym niewyżytym,pieprzyć za dużo też niedobrze.

Czy nie chcialbys mieszkac w pieknej willi, jezdzic sportowym autem, a po dniu wypelnionym przyjemnosciami wrocic do domu do wykwintnego obiadu i pieknej kobiety ktora w lozku zrobi wszystko co chcesz? Nie znam, takiego,ktory by wracal do domu,to nie film.

Gość kskskskskksk
Fajny scenariusz ale ja mam swoj wlasny: Otoz chcialabym miec prace w ktorej bylaby fajkna atmosfera mili ludzie,super wynagrodzenie. I po tej pracy wrocic do nie willi ale jakiego fajnie urzadzonego domu gdzie czekalby na mnie mezczyzna mojego zycia, ktory dalby mi z smiechem na twarzy,ze mnie widzi buziaka na powitanie :)

Gość sen na jawie
up