Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smnieje sie zn ichhhh

Wiecie co ? Wcale mi nie żal dziewczyn ,które w wieku 16 lat są matkami.

Polecane posty

Gość takie zycie bez boga
to samo cierpienie i niech nie pierdoli ze boga nie ma

Gość no dobra powiem ci
prowo czy nie prowo ja tez nie szaluje malych dziwe.k ktore w dobie dostepnosci antykocepcji wpadaja .... inteligentna dziewczyna nie uprawiala seksu majac 16 lat, uczy sie zeby miec zawod i byc niezalezna od faceta nie musiec prosic na waciki :o idiotki wkopane w pieluchy takich szans nie maja, nikt mi nie wmowi ze potem koncza lepiej niz ich kolezanki ktore byly na tyle madre zeby nie dac sie ruchac maloletnim stulejarzom

Gość hmm aleale
dostępność antykoncepcji a to czy kogoś na nią stać to duża różnica dziecko!!!!

Gość kasia.....
ja urodzilam jak mialam 19. I jestem z db domu. Mama stomatolog,tata gornik. Mam wspanialego meza,6lat starszy. Jestem szczesliwa,a ciaza byla planowana

Gość hmmm hmmm..............
do autora - zazwyczaj tępe szmaty nie wpadają bo żrą tablety aż furczy i potem im cycki rosną ;P wpadają najczęściej naiwne i niedoświadczone, szukające miłości ;) często upite i omamione przez przez wyżelowanych frajerów ruchających wszystko co się rusza

Gość do ciebie autorzeee 333
Zgadzam sie z toba chociaz nie w 100%. Bo wina nie jest tylko tych dziewczyn ani chlopakow ale rodzicow. Co to za rodzice ktorzy nie potrafia normalnie roznmawiac ze swoimi dziecmi, tlumaczyc, potrafic wysluchac, doradzic...? problem w tym ze wlasnie w takich rodzinach seks jest jeszcze tematem tabu, o "tym" sie nie rozmawia bron Boze! a potem wlasnie sa takie a nie inne rezultaty... Druga sprawa to to, ze bieda powoduje to ze mlodzi ludzie pakuja sie sami w jakies dziwne zwiazki bez przyszlosci zamiast rozwijac zaintersowania, uczyc sie jezykow, poznawac swiat...a zamiast tego uprawiaja seks po cichaczu, byle jak, z byle kim no i potem jest lament.to tyle z mojej strony

Gość o ja pierdoleeeeeeee
dobrze im tak nieletnie dziiiw ki