Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smnieje sie zn ichhhh

Wiecie co ? Wcale mi nie żal dziewczyn ,które w wieku 16 lat są matkami.

Polecane posty

Bo to zwykłe szmaty. Nie znam inteligentnej osoby ,ktora by zaliczyla ''wpadke'' W dobie internetu ,roznych gazetek, czasopism,telewizji zeby nie wiedziec skąd sie biorą dzieci ? trzeba byc DEBILEM . Niby pieniądze nie mają nic do tego ,ale najwięcej ciąz jest w biednych rodzinach. A potem? Te dziewczyny narzekają na biede , brak perspektyw i pracy, mieszkanie u rodziców w kilka osob. Dobrze im tak :) A matki tych dziewczyn (i facetów) powinny sie wstydzic ,ze wychowaly szmate i kurwiarza. Niech prowadzą nędzne zycie. Ole ! :D

Zabronisz mi ? Pisze to co mysle

nie, ale powiedz mi kto dał ci prawo żeby oceniać czyjekolwiek zachowanie... ta dziewczyna przejdzie szkołę życia... i będzie za parę lat 5000 razy bardziej dojrzała niż ty człowieczku...

Gość Saxxen Brunner
Kogo w ogole obchodzą biedaki i ich problemy ?

nie, ale powiedz mi kto dał ci prawo żeby oceniać czyjekolwiek zachowanie. Konstytucja słonko. Mamy wolność przekonań i wypowiedzi

Gość deeeeeeeeeeeeeeeeeeejmond
/// a dziewczyna przejdzie szkołę życia... i będzie za parę lat 5000 razy bardziej dojrzała niż ty człowieczku... /// ta.. zajebista szkoła zycia, po prostu jest o czym mowic czyli najbardziej doswiadczeni zyciowo są biedacy, zebracy, bezdomni.. a ludzie ktorzy np doszli do czegos, sa znani, bogaci to zwykle kmioty bez doswiadczen? weź sie zastanow dziewczyno.. co taka żużlara ktora w wieku 16 lat ma bachora moze wiedziec o zyciu??? jest zwykla szmata i tyle i gowno pozna zycie bedzie sie kurwila aby znaleźć frajera ktory ja zechce i tego gnoja I TYLE

Gość hmm aleale
w wieku 16 lat się jest dzieckiem,nie inteligentna osobą i jeszcze długo długo potem do inteligencji się dorasta i do doświadczenia życiowego również.A tezy takie jak Ty nie wysuwa osoba dorosła a już bynajmniej inteligentna!!!

Co sie dziwic... wiekszosc Polek praktykuje ''stosunek przerywany'' :O ja pertole, w kosciele gadaja takie same bzdury ,wyjebalbym ich wszystkich w kosmos razem z batmanami w sutannach

Gość tukasz
ginger to szmata.. przeciez ona o ile mnie pamiec nie myli tez ma bachora, albo jest w drodze do tego z jakims ciapatym, heh zal

Gość ja dziś
nie ważne czy żal matek, ale zal ich dzieci, one nie są niczemu winne :-(

Konstytucja... spoko, porozmawiamy jak twoja 16 letnia córka przyjdzie z brzuchem... sytuacji są miliony i każdą trzeba traktować inaczej, bo nigdy nie wiesz jak naprawdę było... ale jasne że łatwiej jest wrzucić wszystkich do jednego wora, zgnoić i połechtać swoje ego... A czy ja mówię coś że ludzie którzy się dorabiają są źli? Mówię tylko że dla młodej dziewczyny z dzieckiem kończy się życie i ona dobrze o tym wie. Koniec z koleżankami, imprezami i wolnością... do tego musi się liczyć że nasze pojebane społeczeństwo zepchnie ją na margines i będzie traktowało jak śmiecia... będzie musiała kończyć szkołę, zarabiać i zajmować się dzieckiem jednocześnie, posmakuje co to odpowiedzialność. Z resztą dlaczego tak dużo mówi się o dziewczynach a tak mało i kutasach które je zostawiają gdy dowiadują się o ciąży... to jest dla mnie prawdziwe szmaciarstwo...

Gość days have glory
/// wię tylko że dla młodej dziewczyny z dzieckiem kończy się życie i ona dobrze o tym wie. Koniec z koleżankami, imprezami i wolnością... /// hahahahhaha ty chyba sobie jaja robisz :O:O:O laska jeśli ma dziecko w wieku mniej niż 25 to nadal imprezuje i kurwi się JESZCZE BARDZIEJ niż przed... a co weekend owe dziecko ląduje u jej rodziców..a curusia czyli matka dziecka lata na biby prosze cie.. znam setki kobiet ktore mialy/maja dziecko w wieku 19-24 i ZAWSZE jest tak samo... one kurwa znaja zycie ahahah chyba kurwa cie pojebalo dziewczynko :O

Gość hmm aleale
Pawełek-masz rację religia jest wrogiem postępu ,jednakże patologia i alkoholicy są jednak mało wierzący coś mi tak się zdaję ,więc brak zabezpieczeń wynika raczej z biedy,a 16 letnie dziecko(chłopcy i dziewczynki)-niestety w większości przypadków jako antykoncepcję stosuje założenie---jakoś to będzie--stąd się biorą problemy,jednak to rodzice powinni usilnie zabiegać by dziecko nie zaliczyło owej wpadki,problemem jest wiec brak porozumienia i dostatecznego zaufania pomiędzy rodzicami i dziećmi ,a w biednych rodzinach niestety te tematy są omijane szerokim łukiem bo za co niby córce lub synowi kupi na wszelki wypadek prezerwatywy????

ja też znam parę takich dziewczyn i nie widziałam żeby która kolwiek zachowywała się tak jak opisujesz... trzeba odróżniać prawdziwe życie od tego co serwują wam rozmowy w toku...

Gość simian raticus - psychiatra
Przyrost naturalny się zwiększa! tylko się cieszyć z nowych noworodków!

simian raticus - psychiatra - ludzi jest za duzo, trzeba przysrost zmniejszyc ponizej zera 🖐️ Autorka ma racje ,nie wiem gdzie wy zyjecie ,ale nastoletnimi matkami zawsze są dziewczyny z biedoty , z rodzin robotniczych. Nie spotkałem dziewczyny z dobrego domu,ktora by chodzila z brzuchem. A nawet jesli takie ''rzeczy'' zalatwia sie po cichu ,zeby nie zjebac dziewczynie zycia . Na szczescie mnie wasze problemy nie dotyczą 🖐️

Gość Saxxen Brunner
a kto palil ludzi na stosie ? kto wprowadzil inkwizycje? Jedyna normalna religia a raczej swiatopogląd to buddyzm. Kazda inna to rak niszczący spoleczenstwo. Pod latarnią najciemniej.

haha to ja znam studentkę medycyny która wpadła na pierwszym roku... dziewczyna z dobrego domu... ale ona potrafiła na siebie przyjąć odpowiedzialność a nie "pozbywać się problemu"...

człowieku na 1000 lat chrześcijaństwa podałeś może 50, w którym kościół faktycznie oszalał... bo zawalił mu się światopogląd po odkryciach galileusza... potem palono za herezje religijną... chociaż i tak najwięcej spalili ludzi protestanci... a nie katole...

Gość Saxxen Brunner
strasznie duzo tej patologii znacie. Koszmar.

Gość hmm aleale
życie to patologia:)Saxxen Brunner--nieświadoma prawdziwego życia istoto-obracasz się wśród arystokracji ,która TE problemy zamiata pod dywan?:D

Gość Saxxen Brunner
Ważne ,że z dala od WASZYCH problemów :)

Gość hmm aleale
to nie NASZE problemy:) dyskutujemy o problemach innych:) doczytaj:)