Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIniaa33

Wolny czas

Polecane posty

Gość KIniaa33

Witam wszystkich... Może ktos z Was ma pomysł co zrobic z wolnym czasem? Nie chce siedziec wiecznie w domu po pracy..ale na gimnastyke nie mam checi..basen tez mi sie juz znudził... Nauka weekendowa odpada.. Koleżanki wiecznie zajete domem, dziećmi.. kurcze.. a ja nie mam co ze soba zrobic:(

Gość kieca mini
pojeździj na rowerze,weź kanapki,wodę i jedź za miasto przy okazji porób zdjęcia

Gość KIniaa33
No tak... W sumie dobry pomysł... ale to to może raczej w weekend.. a w tygodniu?

Gość KIniaa33
O nie... tylko nie to.. Byłam uziemiona w domu pare dni i juz mam dosyc telewizji... Książki zostawie sobie na dobranoc.. Ale chcialabym gdzies wyjśc.. chyba do ludzi.. Czuje jak czas przelatuje mi przez palce...

a gdzie mieszkasz? jak w miescie to idz do jakiegos kina teatru czy na jakis koncert, jak na wsi to gdzies nad rzeke jak w gorach to w gory jak nad mozem to na plaze :) jest tyle mozliwosc :)

Gość zapisz się do biblioteki
i czytaj jakieś książki.

Gość KIniaa33
Ale nie chodzi mi o doraźne spacery... Moze dlatego ze mieszkam w okolicach Warszawy i w sumie tu nie ma ani wody, ani tym bardziej gór:) Spacer w pojedynkę nie nalęży do super fajnych, a mojego faceta z domu nie wyciągnę:( Biblioteka mi nie pomoze.. czytam książki, ale raczej wieczorami..w drodze do pracy.. tyle mysle ze starczy.. Widzicie? Wcale to nie jest takie proste..

Gość KIniaa33
Do kina i teatru tez przecież nie bede chodzila co tydzien:) w końcu skończy sie ten ciekawy repertuar:)

Gość do zobaczenia nigdy
idź jako wolontariuszka np. do schroniska dla zwierząt

Gość KIniaa33
Do tego sie chyba nie nadaje..serce by mi pękło.. Sama w domu mam juz psa i dwa koty... Obawiam sie ze wizyty tam kończylyby sie kolejnym zwierzatkiem u mnie w domu..

Gość KIniaa33
Dodam ze mam 35 lat... Moje kumpele stały sie kurami domowymi trzęsącymi sie ze strachu przed swoimi mężami(porażka), więc raczej z domu nie wychodzą.. Zostałam sama jak palec.. kaplica:(

Gość KIniaa33
Lubię dbać o dom, gotować, ale ile można:) W domku jest zawsze czyściutko, bo systematyczność pozwala na łatwiejsze utrzymanie czystości.. Także i to w sumie mam z głowy:) Widzicie? Wy też nie macie pomyslu:)

Gość ankka

Ja od czasu do czasu lubię postrzelać sobie na strzelnicy, bardzo fajny sposób na spędzenie wolnego czasu. Moja ulubiona to progun we Wrocławiu