Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bootsyyy

praca mojego faceta

Polecane posty

Gość bootsyyy

tak w skrócie - wk... mnie zaczyna praca mojego faceta! nie ma czasu dla siebie, ni ema czasu dla mnie (oczywiście ja tez pracuje), jest coraz bardziej zmęczony, czasem rozdrażniony... Przyznam, jest świetnie finansowo ale za jaką cene?:O nie zawsze może wziąc urlop, kiedy coś planujemy maxymalnie dostosowujemy to do jego bardzo napiętego dnia, tygodnia, terminów. Zaczyna mnie to naprawde wk... sam wie ze jest źle, miał przerwać jedną prace ale jakoś tak z dni ana dzień ciągle pracuje w 2 :O

Gość bootsyyy
dochodzi do tego że wieczorem siedze sama, oglądam film, pije piwo (jak już zrobie wszystko co trzeba i nawet nie trzeba). NIe mówiąc o seksie :O jak przychodzi z pracy to już na nic nie ma siły. Zaczyna się robić niebezpiecznie:O

Gość majTasiek
a jaka jest Jego praca?

Gość bootsyyy
biurowa/ umysłowa i jedna i druga, bardzo się angażuje jest ambitny

Gość LubieZelki
a moze kogos ma?

Gość pestkaarbuza
mój ma tak samo, ale zarabia 1500zł. chyba nie masz co narzekać....

Gość bootsyyy
tak, mnie :D

Gość bootsyyy
nie narzekam... ale to robi się uciążliwe :( coraz mniej czasu spędzamy razem, troche się martwie o niego i nasz związek

Gość LubieZelki
no chyba nie bardzo ciebie ma jak siedzisz tu i biadolisz zamiast z nim hulac;)

Gość bootsyyy
tzn? nie rozumiem, tak jesteśmy razem jesli o to co chodzi

Gość LubieZelki
pytam czy nie podejzewaszgo ze kogos ma,bo tak czasem zachowują sie faceci jak sa zakochani w kims innym niz ich oficjalna Pani

Gość bootsyyy
nie, nie podejrzewam spokojnie ;)

Gość pestkaarbuza
myślę, że ona ma taki charakter, że praca będzie dla niego zawsze bardzo ważna. dla takiego faceta idealna jest dziewczyna z mnóstwem pasji i zajęć i znajomych, która sama sobie gospodaruje czas pod jego nieobecność

Gość bootsyyy
aha ;) akurat mam pasje tylko samotnie trochę ciężko podróżowac, zwiedzać, uprawiac żeglarstwo, chodzić po górach, jeździć na nartach, nurkować, jeździć konno, czy chociażby na rowerach... noo dobra mozna ale NIENAWIDZE robic czegoś sama :O nie sprawia mi t przyjemności po prostu, pasjami zarażaliśmy się nawzajem, najwięcej przyjemności sprawia coś jesli robi sie to z bliską osobą, prawda?;) a na to tez coraz mniej czasu ma... Taaak, mam znajomych, rodzinę, tylko nie bede u kogos przesiadywac wieczorami bo kazdy ma swoje zycie, a ja nie mam 20 lat zeby siedzieć u rodziców ;) mamy swój dom, gotuje, sprzatam, piore, robie wszystko co w domu się robi, opiekuje się psem, kotem, kosze trawe :P i PRACUJĘ i tez bywam zmęczona po całym dniu w pracy.

Gość bernardetta
Mam identycznie, on od rana do 23 w pracy. Czesto rycze w poduszke z samotnosci, bo kocham go jak nigdy nikogo, a jego ciagle nie ma. Stracilam ochote na seks z nim, bo po prostu nie czuje,ze jestesmy blisko, zaczyna byc dla mnie obca osoba. Ja b. malo zarabiam, wiec on nie moze zrezygnowac z pracy. W twoim przypadku, jezeli ty pracujesz, powinnas z nim pogadac o swoich uczuciach, moze cie poslucha. Ja probowalam wiele razy, przez kilka dni wracal wczesniej, a potem znowu to samo.

Gość bootsyyy
ta 2 praca miała byc na chwilę, okazała sie ze tak powiem 'żyła złota' i tak jakos wyszło... :(

Gość bootsyyy
niestety ale w miarę jedzenia apetyt rośnie i on chyba na to się złapał, zawsze można mieć większy dom, większą działkę, lepszy samochód, nowszy... ale to tylko 'na chwile, na chwile', potem bedzie jak dawniej, jak na razie nie jest....

Gość pestkaarbuza
bootsyy, ale mi właśnie chodzi o dziewczyny, które uwielbiają wolność jaką daje im całodzienne przebywanie faceta w pracy. bo z jednej strony kogoś stałego mają, ale z drugiej mają tak mnóstwo znajomych, z których nie chcą zrezygnować, że tylko ta "wolność" daje im możliwość spotykania się z kim i kiedy chcą.

Gość bernardetta
Zgadzam sie z z wypowiedzia, ze niektorzy faceci po prostu zyja praca, moj taki byl, nawet gdy ja mialam dobra prace. Wiem,ze tego nie zmienie. Jestem nieszczesliwa, ale nie odejde od niego, bo naprawde mysle,ze on mnie kocha, tez ne mam 20lat tylko prawie 30 i nie chce zaczynac od poczatku nowego zwiazku.

Gość bootsyyy
ale ja nie chcę się spotykac z kimś innym :D:D taka 'wolność' mi nie odpowiada, jestem w związku ;)

Gość bootsyyy
nie myśle żeby od niego odejść absolutnie, jestem z nim szczęsliwa, chciałam się pożalić ze któryś wieczór z rzędu znowu sama siedzie przed tv, a mieliśmy razem obejrzec coś fajnego, wypić wino, zjeść kolacje itd itp

Gość pestkaarbuza
wiem, wiem, nie mówię, że masz szukać ludzi na siłę. mówię, że dziewczyny, które naturalnie mają mnóstwo "indywidualnych" zajęć i mnóstwo znajomych dobrze odnajdują się w takich związkach. inne wiecznie będę mieć pretensje, że "jego wciąż nie ma".. i już :)

Gość aaa mooże
dziecko ?

Gość bootsyyy
nie toleruje takich luznych 'niby związków' ;) róbcie co chcecie, spotykajcie sie z kim chceciey, tak z raz w tyg.... :D nieeee to nie dla mnie by było

Gość bootsyyy
dla zabicia czasu wieczorem?>:D nie, dziękuję postoję, jeszcze nie czuję zewu macierzyństwa, poza tym lubie nasze życie kiedy możemy wyjechac i coś robić razem tylko we dwoje

Gość zalamana onaaaaaaaaaa
moj chlopak skonczyl rok temu zawoduwke, pracuje w cukierni, od poniedzialku do soboty, 6 dni w tygodniu, pracuje zawsze na noce, 12 godzin, od 17 do 5 rano, jestesmy razem od 2 lat, poznalismy sie jeszcze w szkole, ale teraz nie wiem co mam robic, kocham go, ale jego ciagle nie ma, on nie ma zycia prywatnego, widujemy sie tylko w niedziele, a na tygodniu on wraca z pracy i spi do 15 a potem idzie na cala noc do pracy, a ja w dzien w szkole dopiero za rok bede pisac mature, nie wiem co robic, poradzicie mi cos

Gość aaa mooże
ile masz lat?

Gość upupupup
a ma chociaz lepsza kase z tego? perspektywy na przyszłość, mozliwosc awansu?

Gość bootsyyy
29, a jakie to ma znaczenie?:D

Gość pestkaarbuza
nie luźny związek na zasadzie spotykania sie z INNYMI facetami. tylko naturalnie duża liczba znajomych - wypady na kawę, kręgle, na basen, siłownie, kina, spa, kosmetyczka z kumpelami itp ;)