Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pazurrrrowa_

dieta , pytania i odpowiedzi ?

Polecane posty

Hej pewnie tak jak ja, każda z Was często zadaje sobie pytanie - czy na pewno powinnam to zjeść jak jestem na diecie ? czy może powinnam to Zamienic na coś innego ? mam nadzieje ze pomoże wam ten założony temat i ja sama uzyskam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania ;) zapraszam chętne ! Może trochę o mnie . . mam ogromny problem , teraz jak niedawno zakończyłam dietę zaczęłam na maxa wszystko jeść jestem strasznie łakoma, jem mnóstwo , kiedyś wystarczały mi 2 kanapki teraz 4 i do tego idę na zajęcia jem kanapki , wracam zjem jeszcze 2 parówki , 3 kawałki ciasta ;( i jeszcze jogurt z truskawkami (np. . dzisiaj takie menu ) eeeeeeeeeeeeh ratujcie mnie bo w takim tępię za miesiąc będę ważyć 90kg a teraz jest 62 /164 , Mój brzuch wygląda jak 3 miesiąc ciąży nawet nie jest wklęsły jak siedzę wystaje jak piłka i jest ciężki ;( !! I w ten o to sposób to moje pierwsze pytanko ; czy Otręby z jogurtem i truskawkami na wieczór to dobry pomysł? co powinnam zjeść jak jestem głodna :( ? o tej porze ?

Gość polecam ten link i dogłębną
Jesteś po głodówce czy dukanie? :P