Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaaa dziewczyna

Czuję, że cos tracę.....

Polecane posty

Gość taka jednaaaaa dziewczyna

Mam niespełna 20 lat i wychodzę za mąż we wrześniu ( nie jestem w ciąży). Obeszła mnie właśnie chwila nostalgii, że będę mężatką i tracę coś co minie już bezpowrotnie.... Myślę, ze cały ten ślub nie jest przemyślaną decyzją, robię to tylko dlatego żeby dostać kredyt i wyprowadzić się od rodziców.... Ślub coraz bliżej a nie ma dnia w którym bym nie płakała.... Bo w gruncie rzeczy boję się przyznać jak bardzo nieszczęsliwą osobą jestem...

Gość dla
Kasy marnujesz życie. A twój rzekomy narzeczony pomyślałaś jaką mu krzywde robisz . nie no są ludzie i parapety :p

Gość kszysztof
ale syf, a ja sie martfie ze mi kiełba w lodówie oślizgła...

Gość taka jednaaaaaaaaaa dziewczyna
a teraz jak go zostawie to, to niby nie bedzie krzywda?

Gość domnapiasku
a co to ma wspolnego ze zdrowiem i uroda? wez wypierdalaj :D

Gość dla
Wogóle zastanowiłaś sie nad tym co robisz ??? wolisz zniszczyc życie tobie i mu tak jakieś to chore . Nie chcesz znim być to mu to powiedz a nie mieszasz mu w głowie i w rzeczywistości okłamujesz go bo koleś myśli że go kochasz a w rzeczywistości to nie prawda. jesteś egoistka bo myślisz tylko o kredycie z tego co wyczytałam dla siebie i nic więcej jego uczucia już sie dla ciebie nie liczą ogólnie to mi żal kolesia że nie widzi tego. Nie jestem chamska ale są tu ludzie którzy ci pokaża i otworzą oczy co robisz

Gość arizonaa
mniejsza niż jakbyś go miała zdradzać po kilku miesiącach małżeństwa, bo stwierdzisz ze musisz sie jednak wyszalec. Jeszcze masz czas, zastanów się dobrze, jeszcze możesz wszystko odkręcić

nie marnuj zycia nie zen sie nie kcohasz go jestes psychiczna z aprzeproszneiem ? dla kredytu wsumie sie zenisz

Gość taka jednaaaaaaaaaa dziewczyna
OKJE DZIEKI ZA RADE ZAMYKAM TOPIC

Gość Qalla
domnapiasku,jak mozesz tak krytykowac kogos,kto ma naprawde powazny problem zyciowy,to ty nie powinienes tu zagladac ,to miejsce nie dla takich cwaniakow jak ty....zmiataj czym predko!!!!

Gość czasem bywam niczym sztorm
boze dziewczyno... ile ja bym oddala zeby byc na twoim miejscu.

Gość OneTwo
Przecież jeśli zmarnujesz sobie sobie życie, to będzie tyczyło się głównie Ciebie. Rób jak uważasz.

Gość domnapiasku
tak po chuju powazny problem :D nie chce to niech sie nie chajta i kropka i to nie jest dzial na takie tematy