Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luissina

żel wspomagający poczęcie

Polecane posty

Gość luissina

co myslicie o takich żelach jak Żel Wspomagający Poczęcie Conceive Plus

Gość wookiekie
Nie wypróbowałam jeszcze, raczej wątpię w ich skuteczność tj przydatność, zwyczajnie mnie nie przekonują. Już dałam się na jeden wspomagacz namówić- komputer cyklu Cyclotest Baby, póki co czytając jego opinie jestem już podekscytowana. Mam nadzieję, że pomoże.

Gość 0000000000000000000:)
ja tez jakos nie wierze w takie rzeczy.gdyby to bylo skuteczne lekarze by chyba przepisywali,tak? no ale sprobowac mozna a jesli chodzi o cyclotest to ja go mam.testuje od trzech miesiecy. na niego tez potrzeba czasu.zanim nauczy sie twojego cyklu,zeby bezblednie pokazywac dni plodne potrzebuje 3-4 m-cy.ale ja tez wiaze z nim duze nadzieje:)

Gość wookiekie
Pewnie, jestem tego samego zdanie , że trzeba czasu, na hop siup się nie. Dużo dobrego czytałam o Cyclotescie dlatego się na niego zdecydowałam, ale cierpliwość mam, bo przecież nie będzie od razu wiedział jaki mam dokładnie cykl.

Gość plisss111
miałam ten żel pre seed ze stanów a ciązy nie ma więc cudów nie zdziałał i dodatkowo jest trochę kłopotliwe bo nachodzi ochota na sex, a tu trzeba zapuścic sobie tubkę i czekać 15 minut...

conceive plus to żel na bazie wody ten w sumie jest najzdrowszy . Jeśli chodzi o cel poczęcia to tylko wspomaga psychicznie że się uda