Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adfbf

jak sie dostac do policji?

Polecane posty

Gość adfbf

pytam bo moze ktos ma jakies doświadczenie. myle powaznie o pracy w policji ale musze wiedziec czy jest sens w ogóle próbować bo nie wiem jak wyglądaja testy min sprawnościaowe:) porosze o porade...

Gość adfbf
nikt nic nie napisze?:(

wiekszosc informacji masz na stronie KG Policji , kiedys był tam nawet przykładowy filmik ze sprawnościówki :) składasz podanie, odrecznie napisany zyciorys i czekasz, pozniej testy sprawnosciowe, wywiad srodowiskowy, lekarz, test wiedzy, psycholodzy, i ... witaj słuzbo;)

Gość agnieszkaMD 217
do garów a nie zajmować etaty w policji tam trzeba pilnować porządku, a nie wzbudzać salwy śmiechu (160 cm z hardą miną i pałką o długości połowy jej ciałka :D )

Gość kaxil
niestety Panie w Policji mogą pracować, ale tylko i wyłącznie za biurkiem - to moje zdanie. A i w wojsku tym bardziej:P

Gość adfbf
a czy majac 28 lat nie jestem za strara?

Gość 3423423423
nikt z twojej rodziny nie może byc karany...

Gość kaxil
nie jesteś za stara może być karany, tu chodzi o ciebie a konkretnie o poświadczenie bezpieczeństwa - nie dostaniesz jak byłaś karana

Gość kaxil
Pozwoliłem sobie ot tak napisać, bez zapytania. I będę to powtarzał do grobowej deski. Lepiej znam sytuację w wojsku, ale w policji też mam znajomych i wiem, że nie jest lepiej. To nie jest praca dla kobiet.

Gość adfbf
a co ma moja rodzina do rzeczy....? jak wygląda ta sprawa z testem sprawności? czy jest to do przejścia dla srednio wysportowanej osoby? i czy papiery musze składac w komendzie wojewodzkiej czy wystarczy złozyc w głównym komisariacie policji w moim mieście?

no ważne jest z jakiej rodziny pochodzisz :O składasz w komendzie woj. czy jest łatwy... hmmm no z pewnością należałoby pocwiczyc. Najwiecej problemu robi rzut piłką lekarską i transport manekina.

Gość adfbf
pewnie na you tube znajde jakis film z tym testem... poszukam:)

Gość ludzka stonoga online
Jeszcze jedna kretynka mysli ze łatwo dociągnie do emerytury nic nie robiac ale korzystajac z przywilejow. A na miescie coraz niebezpieczniej bo feminizuja Policje. Zgroza! :O:O:O

Gość adfbf
od 10 lat pracuje wiec posądzanie mnie o nic nie robienie jest chmskie!! co do pracy kobiet w policji to sądzę że różnorodność daje więcej możliwośći.... a tak w ogóle to skoro jest aktualnie źle to oznacza tylko jedno że faceci sobie nie radzą!!!

Gość mozilla firefox
moim zdaniem to akurat test sprawnosci fizycznej to est najmniejsze zmartwienie i klopot. zdecydowanie gorsze sa: psycholog, lekarze(moga sie przyczepic nawet do najmniejszej glupoty) no i test wiedzy ogolnej gdzie pytania czesto sa z ksiazyca

Gość adfbf
widziałam ten test, nie wyglada najgorzeja ale czas strasznie krótki...

test wiedzy ogolnej jest banalny :O lekarze... cóz... wiele chorób czy tez schorzen dyskwalifikuje, ale to nie jest tak , że sie "czepiaja" a psycholodzy... no tu akurat różnie bywa :D

Gość kaxil
skoro faceci sobie nie radzą, obsadźmy wszystkie policyjne etaty kobietami. TO JEST GENIALNY POMYSŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kobiety nie umieją nic, panie podporucznik po szkole nie potrafią się prawidłowo przedstawić, nie mają o niczym pojęcia, musztra też kuleje. To nie dla kobiet (może są wyjątki ale nie znam)

Wybierz się do najbliższej jednostki policji tam Ci wszystko wyjaśnią, dadzą formularze. Powiem Ci że teraz do policji dostać się to pikuś, kiedyś był niesamowity przesiew. Obecnie biorą prawie każdego,czego odzwierciedlenie widzimy na ulicach:( Ale jedno Ci powiem, jeżeli masz studia wyższe to pchaj się do policji, startujesz wówczas od aspiranta a to kasa nie mała.

Gość adfbf
rok mi został do zakończenia studiów i jest to specjalizacja bhp wiec może sie to tez przyda... pomysle jeszcze nad tym wszystkim, bo pomysł sie zrodził całkiem niedawno i póki co jeszcze sie zastanawiam:) kaxil - musisz byc kimś wyjatkowym bo jestes facet kaxil - jeszcze jedno Ci powiem... gdyby postep zależał od mięśni, wzrostu i płci a nie od tego co posiada sie w głowie to do tej pory siedziałbyś w jaskini :) Pozdrawiam

Gość policjant pewien
pracuje w policji i w zasadzie nie narzekam

Gość Wzrost ważny i stopy
Aby pracować w policji to trzeba mieć min 175 cm wzrostu i stopy min rozmiaru 41 z tego co wiem!!

Gość policjant pewien
nie trzeba miec 175 cm sa kobiety które maja 160 cm a moze i mniej

No tak, bo to dotyczy tylko facetów, kobieta o każdym wzroście może być policjantką :)

Gość mozilla firefoxx
no to ja sie lape 183cm 44/45

No może nie 175 cm, ale od 170 cm tak!! Wyobraź sobie kurdupla policjanta mającego 169 cm, no nie do wyobrażenia!! Więc wzrost ma znaczenie, pod warunkiem że nie jest bardzo niski czyli u facetów od 170 cm w górę, poniżej nie przyjmą :)

Gość adfbf
czesć "policjant pewien" co powinnam wiedzieć o procesie rekrutacji? czy moge składac papiery do głównego komisariatu policji w mieście w którym mieszkam czy trzeba je oddać do wojewódzkiego komisariatu policji? pytam bo do wojewódzkiego mam kawałek drogi:)

Gość Kate1212
To nie prawda ,że wzrost ważny i stopy!!!!Ja mam 160 cm wzrostu i pracuję w policji!!!!Ustawa wyraźnie mówi ,że dla kobieta powinna miec minimum 160cm , natomiast dla mężczyzn powyżej 165cm!!!!!

Gość lawli
czy wy umiecie czytac ze zrozumieniem? papiery sklada sie w KWP.. i guzik kogo obchodzi ze masz daleko