Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra w ciazy

paranoje siostry w ciazy

Polecane posty

Gość siostra w ciazy

otoz siostra w wieku 23 lat jest w ciazy. Jej maz pracuje cale dnie, ja studiuje ale rzadko mam zajecia. Mieszkamy razem. Odkad siostra dowiedziala sie ze jest w ciazy wpadla w kompletna paranoje - caly czas prawie lezy i nie wychodzi z domu! Boi sie schylić, nie podniesie reklamówki, nie wejdzie po schodach na 1 pietro, nie wyjdzie sama z domu bo - boi że sie jej cos stanie. Chciałam dziś wyjść to się prawie rozpłakała mówiąc a kto mnie zawiezie na pogotowie jak zaslabne albo zaczne krwawić? co mam robic...

Gość WildBitch
ha myslalam ze moja siostra tylko tak ma jest pierwszy raz w ciazy to pewnie dlatego haha moja pobila mnie tekstem ze parówek jesc nie moze haha

Gość siostra w ciazy
ona sie bardzo boi o swoje zdrowie jak jej pomóc? ona nawet ziemnikaów nie obierze

Idź z nią do ginekologa, może jak jej ginekolog powie, że może żyć normalnie to się otrząśnie. Ale zalatuje to prowokacją. :p

Gość siostra w ciazy
nie prowokacja. tak, to jej 1 ciaza.

Boshhee To jej powiedz ze ja pracowalam w ciazy do 9 miesiaca i zyje!!!A moja corcia ma sie swietnie!!! Teraz nic nie robi a po ciazy bedzie lapac depresje ze jest gruba bo teraz tylka za nic w swiecie nie moze ruszyc;)